lütfen yardım :((

aycan77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
1.093
7
116
36
Yalova
ben 1.5 sene önce eşimden boşandım ve şuanda sevdiğim biri var ve benimle evlenmek istiyo fakat ailesi çok mutasıpmış ya beni istemezlerse ne olucak ailesiyle konuşmak istiyo ama çok aşırı tepki vermelerinden korkuyo ne yapcaz bilmiyoruz :14: :59: :50:

sevdiginiz de sizi seviyorsa, ailesine kabul ettirecektir. ettiremiyorsa oyle bir adamla evlenmeyin bence zaten ;)

o da beni çok seviyo ama ailesiyle çok mesafeli yani ona karşı fazla sıcak değiller zaten ailesiyele yaşamıyo şuanda sadece hafta sonları beraberler

evlenmek istiyorsaniz o zaman bir seyleri göze almalinisiz...
korkularinizi erteleyemezsiniz ki, yarin kendiliginden bir seyler degismeyecegine göre en kisa zamanda ailesine acsin konuyu...

evlenmek istiyorsaniz o zaman bir seyleri göze almalinisiz...
korkularinizi erteleyemezsiniz ki, yarin kendiliginden bir seyler degismeyecegine göre en kisa zamanda ailesine acsin konuyu...

ya ailesinden çok çekiniyo şimdilik konuyu onların açmasını bekliyo ve yanında ona destek olcak birilerini istiyo bende fazla üstüne gidip onu sıkmak istemiyorum

canım damat bey gerçekten seviyosa istiyosa seni ailesine kabul ettirir!!!

ne mutaasıp aileler kimleri gelin ediyo. sen namusunla evlilik yapmışsın nikahsız yaşamamışsın. alnın açık çok şükür. başından kötü tecrübe geçmiş herkesin başından geçebilir. rabbim bundan sonra güzellikler versin inş.

ayrıca kemal unakıtan' ın boşanan kızı da gitti bekar bi çocukla evlendi ailesi gıkını çıkaramadı.. damat kabul ettirecek iş ona düşüyor. elbette tartışmalar olabilir ama üstesinden gelecek sevginiz varsa korkma. sen de bol bol dua et. allah yardımcın olsun canım..

ailesi ona konuyu nasıl açacak?
oğlum evlenmiyor musun diyecek?
bence sevgilinin ailesine durumu anlatıp seni de en kısa zamanda ailesiyle tanıştırması gerekir.

canım damat bey gerçekten seviyosa istiyosa seni ailesine kabul ettirir!!!

ne mutaasıp aileler kimleri gelin ediyo. sen namusunla evlilik yapmışsın nikahsız yaşamamışsın. alnın açık çok şükür. başından kötü tecrübe geçmiş herkesin başından geçebilir. rabbim bundan sonra güzellikler versin inş.

ayrıca kemal unakıtan' ın boşanan kızı da gitti bekar bi çocukla evlendi ailesi gıkını çıkaramadı.. damat kabul ettirecek iş ona düşüyor. elbette tartışmalar olabilir ama üstesinden gelecek sevginiz varsa korkma. sen de bol bol dua et. allah yardımcın olsun canım..

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur :93:

ailesi ona konuyu nasıl açacak?
oğlum evlenmiyor musun diyecek?
bence sevgilinin ailesine durumu anlatıp seni de en kısa zamanda ailesiyle tanıştırması gerekir.

bende aynısını söyledim ailen sormaz ki dedim güldüm ama saatlerce tribe girdi bozuldu ailesinden çok fazla çekiniyo :(

eğer seviyorsanız ve evlilik düşünüyorsanız mutlaka ailesiyle konuşmalı sonra senle tanışmalılar.
bunda kötü bir şey yok ki önemli olan seni tanmaları önyargı böylelikle kalkar ortadan
tabi arada erkek arkadaşına çok iş düşüyor.

Son düzenleme:
bende aynısını söyledim ailen sormaz ki dedim güldüm ama saatlerce tribe girdi bozuldu ailesinden çok fazla çekiniyo :(

walla beni de eşimin ailesi istemiyordu.
özellikle de annesi.
eşim annesine hayatta hayır diyemez.
annesine çok düşkündür.
ama işin ucunda sevgi olunca
ya minikyaramazla evlenirim ya da kimseyle evlenmem,evi de terk ederim demiş.

anlatmaya çalıştığım evliliğin çekinmeyle ne alakası var?
hem eğer seni gerçek anlamda seviyorsa oyalamaz,ailesini bahane etmez ve seni biran önce onlarla tanıştırır.
sakın yanlış anlama ama ben bunun altında başka bişey ararım.
sonuçta sürekli de ailesiyle beraber değil.nasıl bir çekingenlik anlayamadım doğrusu...:26::26::26::26::26::26::26::26:

walla beni de eşimin ailesi istemiyordu.
özellikle de annesi.
eşim annesine hayatta hayır diyemez.
annesine çok düşkündür.
ama işin ucunda sevgi olunca
ya minikyaramazla evlenirim ya da kimseyle evlenmem,evi de terk ederim demiş.

anlatmaya çalıştığım evliliğin çekinmeyle ne alakası var?
hem eğer seni gerçek anlamda seviyorsa oyalamaz,ailesini bahane etmez ve seni biran önce onlarla tanıştırır.
sakın yanlış anlama ama ben bunun altında başka bişey ararım.
sonuçta sürekli de ailesiyle beraber değil.nasıl bir çekingenlik anlayamadım doğrusu...:26::26::26::26::26::26::26::26:

bende anlamıyorum neden bu kadar çok çekiniyo çocuğumda yok ben bile aileme rahatlıkla söylerim ama o erkek olduğu halde çekiniyo neden bu kadar korkuyo neden bu kadar çekiniyo anlam veremedim :59: :44:

erkeklerin hepsi böyle çekinoymuş bık bık bık benimki de aynısını diyor. biz kız halimizle annemizle konuşur babamızı ikna ederiz vs. her şeyi yaparız da onlar ne çekinecek?!!!

erkeklerin hepsi böyle çekinoymuş bık bık bık benimki de aynısını diyor. biz kız halimizle annemizle konuşur babamızı ikna ederiz vs. her şeyi yaparız da onlar ne çekinecek?!!!

bence erkekler evlenmekten korkuyolar onun için çekindiklerini söylüyolar

canım ben bu devirde öyle ailesinden çekinen erkek görmedim bence o istesin gerçekten seninle evlenmeyi bak ailesini nasıl ikna ediyor.seven erkek yada kadın olsun mücadele eder aileler tabiki evlatlarının iyliğini ister kendi istedikleriyle bazen evlendirmek isterler tabi sonucunu düşünmeden.seninle paylaşımları nasıl bilmiyorum ama bazen hiç evlenmemiş erkekte rahatlıkla beraber olacağı bi kadın varsa onu kolay bırakmaz taki evlenene kadar mantıklı ol duygularına kapılıpta hayallerini mahvetme.eğer ailesinin sözünden çıkmayan bir erkekse neden ailesinden ayrı yaşıyor çok düşkünse ev halkı ona o kadar rahat bırakmazlar.bence rahat bi adam

canım ben bu devirde öyle ailesinden çekinen erkek görmedim bence o istesin gerçekten seninle evlenmeyi bak ailesini nasıl ikna ediyor.seven erkek yada kadın olsun mücadele eder aileler tabiki evlatlarının iyliğini ister kendi istedikleriyle bazen evlendirmek isterler tabi sonucunu düşünmeden.seninle paylaşımları nasıl bilmiyorum ama bazen hiç evlenmemiş erkekte rahatlıkla beraber olacağı bi kadın varsa onu kolay bırakmaz taki evlenene kadar mantıklı ol duygularına kapılıpta hayallerini mahvetme.eğer ailesinin sözünden çıkmayan bir erkekse neden ailesinden ayrı yaşıyor çok düşkünse ev halkı ona o kadar rahat bırakmazlar.bence rahat bi adam

ailesinden ayrı derken annesiyle babsıyla değilde bbaannesiyle yaşıyo iş yerine daha yakın olduğu için.

ailesi karşı çıktı diyelim onları karşısına aldı yinede evlendi senle emin ol sonradan ailesini karşısına aldığına içten içe üzülcek belkide pişman olcak.oyuzden İNŞALLAH ailesi karşı çıkmaz aile çok önemli sonra sana karşı doldururlar aklını çelerler sorun çıkartırlar huzusuz ederler.

ailesi karşı çıktı diyelim onları karşısına aldı yinede evlendi senle emin ol sonradan ailesini karşısına aldığına içten içe üzülcek belkide pişman olcak.oyuzden İNŞALLAH ailesi karşı çıkmaz aile çok önemli sonra sana karşı doldururlar aklını çelerler sorun çıkartırlar huzusuz ederler.

inşallah çıkmaz üzülmesini istemiyorum onun için bu konuyu hiç açmıyorum ona zaten bana biraz zaman ver dedi ailesiyle arasının bozulmasınıda istemiyorum. zaten daha önceden eski kayınvalidemle biraz sorun yaşadım onun annesiyle sorun yaşamak istemem

canım ailesien karşı çıkarak seni seçmesini istemiyorsun ki sen.

ailesi de seni tanıdıkça problem yapmamaları gerektiğini görecek zaten. kendini tanıtman için bir şans ve ortam versinler. önyargılı olmasınlar. ii niyetli olsunlar yter.

sonuçta namussuzluk yapmamışsın ya başın dik alnın açık. korkma.

seviyorsa bence herşeyi göze alır fakat ailesinden bu kadar çekinmesinin sebebi nedir anlayamadım?ailesinden bu kadar çekinen bi adamla evliliği bir kere daha düşün derim.benim eşiminde ailesi çok mutasıp ama kabul ettiler.. gerçi her fırsatta bunu dile getiriyorlar..

Back
X