lütfen yardım :((

canım ailesien karşı çıkarak seni seçmesini istemiyorsun ki sen.

ailesi de seni tanıdıkça problem yapmamaları gerektiğini görecek zaten. kendini tanıtman için bir şans ve ortam versinler. önyargılı olmasınlar. ii niyetli olsunlar yter.

sonuçta namussuzluk yapmamışsın ya başın dik alnın açık. korkma.

inşallah önyargılı olmazlar :44:

seviyorsa bence herşeyi göze alır fakat ailesinden bu kadar çekinmesinin sebebi nedir anlayamadım?ailesinden bu kadar çekinen bi adamla evliliği bir kere daha düşün derim.benim eşiminde ailesi çok mutasıp ama kabul ettiler.. gerçi her fırsatta bunu dile getiriyorlar..

belkide boşuna o kadar çekiniyo belki bişey demicekler. hem ailesinden çekinmesi daha iyi diye düşünüyorum ben evlendikten sonrası için

pozitif bakalım ki herşey güzel olsun..peki sen ne düşünüyosun aksilik çıkarsa eğer bu duruma hazırlıklımısın?

belkide boşuna o kadar çekiniyo belki bişey demicekler. hem ailesinden çekinmesi daha iyi diye düşünüyorum ben evlendikten sonrası için

Bence eğer gerçekten ailesinden bu kadar çekinen bir insansa evlendikten sonra mutlu olamazsın. Yani söylemeye çalıştığım sen hiç evlilik yapmamış bile olsaydın ailesinden bu kadar çekinen bir insanla evlenilmez. Seven insan da her şeyi göze almalı. Tabi bu benim fikrim.

Bence eğer gerçekten ailesinden bu kadar çekinen bir insansa evlendikten sonra mutlu olamazsın. Yani söylemeye çalıştığım sen hiç evlilik yapmamış bile olsaydın ailesinden bu kadar çekinen bir insanla evlenilmez. Seven insan da her şeyi göze almalı. Tabi bu benim fikrim.

biilmiyorum çok sevdiğini söylüyo ama bakalım herşeyde bi kısmet var

Back
X