Lütfen yardım

xtulay

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
43
0
16
Manisa
arkadaşlar benim en son adet günüm13 temmuz ve hamile oldugumu bilmiyordum aybasımı 8 gün gecmiş hastaneye gitmeden bir gece öncesi 30 lık2 adet ınsidon aldım aile saglık acagına söyledim birsey olmaz dedi ben ne zman kadın dogum doktoruna gideyim acaba bu ileç bebegi etkilermi ne yapmalıyım tşk

ilaç için şöyle bir ibare var aşağıda ekliyorum. inşallah birşey olmamıştır ama dr a görünmende fayda var ayrıca bence dr a gidene kadar bi daha alma ne olur ne olmaz.
"Gebelik ve emzirme İnsidon kullanımı ile fetusta advers etkilerin (gelişme bozuklukları) muhtemel ilgisi olduğunu bildiren çok ender raporlar mevcut olması nedeniyle, gebelik esnasında İnsidon ile tedaviden kaçınılmalıdır, sadece beklenen terapötik fayda fetüs üzerindeki riskten fazla ise düşünülmelidir"

Canim icini ferah tut allahin izniyle hic birsey olmaz. Sonuc olarak bilmiyordun bebegi.

cok tşk ederim arkadaşlar ya zaten o ilaç benim eski ilaclarım normalde kullanmıyorum uzun zamandır o gece uyku tutmadı gecenin 2 sinde kaltım içtim ve ertesi günü hamile oldumu ögrendim hamile oldumu ögrendimden beri agrı kesici bile almıyorum sadece aile doktoru vitamin verdi onu kulllanıyorum cok saolun içim rahatladı ALLAHIN izninle inşallah sag saglim alırım elime

bencede içini temiz tut nasıl düşünürsen öyle olur inşallah bişey olmaz Allahın izniyle.. doktorada vakit kaybetme git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…