Lütfen yardım :)

sensizask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
537
33
123
Arkadaşlar merhaba...nisan 7 hayırlısıyla düğünüm var....şimdi mobilyalara bakıyoruz ama hiç içime sinen bir mobilya bulamadım. Aslında buldum ama çok pahalı. Istediğim tarz country otantik.ama malesef bütçeyi aşıyoruz:( bu tarz uygun fiyata nerden bulabilirim???? $yemek6.webp $yatak4.webp

cnm bütçen ne kadar bilmiyorum ama böyle bişeyi 5 binden aşşağı alman imkansız..aylardır bu işlerle uğraşıyorum saçma sapan modeller bile 3 binden başlıyo.

yatak odası için 4000 tl var.bu fiyata bulursam öpüp başıma koyacağım yani..8.500 tl dediler indirimli fiyatı için :(

doğrudur..nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama ikeada buna benzer yatak odaları var toplamı 5 bine falan çıkıyo bi bakın isterseniz..

mağazalara seri üretim yapan atölyelere gidin biz öyle yaptık tanıdık vasıtasıyla 1800 e alıcaz inş. hafta sonu mağazada 3500e satıyolar :ssz:

Eklentiler

• $IMG-20130204-WA0001.webp
    $IMG-20130204-WA0001.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleme:
mağazalara seri üretim yapan atölyelere gidin biz öyle yaptık tanıdık vasıtasıyla 1800 e alıcaz inş. hafta sonu mağazada 3500e satıyolar :ssz:

Eki Görüntüle 626273

bu dolabı :16:

Canım gule gule kullan.cok guzel.aslında bu tarza yakın ama lake oluyo orjınalı sanırım.ya da agacda olabılır bılMıyorum..nerde var bu serı uretım yapan atolyeler ben ıst da oturuyorum..

ben izmirde oturuyorum canım burda bi semt (karabağlar) sanayi gibi marangozlar üretim yapan atölyeler hep bir arada istanbulda bilemiyorum tabi :( ıkeada istediğin tarz var ama ıkea bayağı pahalı yani bize öyle geliyor en azından canım kolay gelsin inş. istediğini en kısa zamanda ucuza bulursun evlenmek zor valla :)

ben izmirde oturuyorum canım burda bi semt (karabağlar) sanayi gibi marangozlar üretim yapan atölyeler hep bir arada istanbulda bilemiyorum tabi :( ıkeada istediğin tarz var ama ıkea bayağı pahalı yani bize öyle geliyor en azından canım kolay gelsin inş. istediğini en kısa zamanda ucuza bulursun evlenmek zor valla :)

Aynen ya hersey cok pahalı Allah yardımcımız olsun ınsallah =) cok tesekkur ederım

Back
X