lütfen yardım

efile

J&C
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
103
0
96
Denizli
kızlar mümkün oldugunca kısa tutmaya calıştm ama kusura bakmayn ve bana yardımcı olun lütfen 3 aylık bi ilişkim vardı ilk ay zaten tahmin edersiniz rüya gibiydi zaten benimle sevgili olmaya ikna etmek için baya ugrasmştı.ilk başta ben ona o kadaraşık degildm ama seviyordum ama o bana deli divaneydi oturcagmz eve kadar hesaplarını yapardı sonradan benim de ona karşı olan duygularım yoğunlaştı hatta onu geçti diyebilrm.sonradan bir bucuk ay sonra fln eskisi gibi ilgisi kalmadı ve 3.aya yakın kopukluklar başladı vizeler,onun vizeleri antrenmanları derken az görüşeblyrdk ve ayrılmak istediğini söledi
sebebini sordum ilişki hevesim kalmadı ben bi sevgilinin yerine getirmesi gereken şeyleri yapamıyorum fln dedi ayrıca senin sevginin benim sevgimden fazla oldugunu hissettgmde senden sogumaya başladım yazmak istedgm halde yazmadım aramak istedgm halde aramadım bilerek dedi düşünebiliyormusunuz? ben tabi yıkıldım ayrılmak istemesem de ayrıldık
hayatımın en kötü bir ayını gecirdm 7 kilo verdim tek bişey yiyemiyodum o haldeydim düşünün.aklından cıkaramıyrdm bi türlü
neyse aradan iki ay geçti fln ben hala onu seviyrm tabi.ayrıldıktan sonra da nasıl oldugumu sormuştu iki aydan sonra da iki üç gün de bi hep yazdı face den nasılsn napysn sınavların nasıl geçti bu elbisen cok yakışmş bu foton çk guzel olmş gibi yazıyodu hatta bi ara görüşelimmi bile dedi bende bakrz fln dedm geçti bu şekilde hep konuşuyodu benimle on gündür konuşmadı ben de yazmadm ama deli gibi görmek de istyrm görüşelimmi bi ara deyip eskisi gibi samimi konuşmasından cesaret alarak bu sefer ben yazdım vaktin varsa biraz sohbet edip kahve içelimmi dedim o da ne dese beğenin benim hayatımda biri var senle görüşemem sonuçta sevgiliydk ayıp olur bana bir daha yazma dedi ben de böle bi durum oldugunu bilsem asla yazmazdm ztn dedim
işte hayatımızda böle sıfat koyamadgm insanlar mevcut malesef ona karşı acayip bilendim ve hırslandm öle böle degil pişman olup süründüğünü görmek istyrm ve hayatının dersini yaşatmak istyrm unutamıcagı bir ders olsun istyrm
bu konuda bir önerisi olan varmı ne yapılablr?yavaş yavaş acı ceke ceke bnm yasadıklarımı yasasn istyrm

Son düzenleme:

Yasadıgın cok uzucu bır durum kısa surmus fakat cok etkılenmıssın,umarım kısa surede toparlayabılırsın kendını.Erkek arkadasının hosuna gıden sureklı pesınden kosmak heralde sende ona karsılık verınce sevınce amacına ulasmıs gıbı duruyor. Boyle bırıne ne yapabılırsın bılemıyorum sonucta baska bırını bulmus kendısıne. Ama bence dıger ılıskısıde sonlanacak ve sana yazacaktır dıye dusunuyorum.Yuz vermedıkce pesınden kosacak olan bırı var karsında umarım bır daha hayatına almazsın arkadasım boyle bırını.Tahmınımce her defasında senı uzecek bırı gıbı.

onceklikle okuyp degerli yorumunu paylaştıgın için çok tşk ederim canım evet çok haklısın kısa zaman da cok bağlanmışım malesef ben de bu ilişkisinin uzun olmayacagını blyrm çünkü en uzun ilişkisi ben oldum uzun ilişki adamı degilmiş ztn aslında mantığım hep ondan uzak dur dedi zaten ama kalbime dinletemedm ve bu son yaptıgı da bardagı tasırdı onu pişman etmeden mezun olup gitmk yok bana bunda kararlıym

Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az öncedir.sana hata yapan birini affet ve allaha havale et.. hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en ii biçimde ilgilenicektir...

unut gitsin değer vermediğin bir adam için uğraşma , zaten umursamadığını gördüğünde yıkılır . Ama gerçekten umursamaman lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…