Bebeğim 3 ay 3 gunluk.. bu ay sadece 500 gr almış.. Acıkıyor emiyor 5-8 dk dan sonra memeyi bırakıyor. memeyi veriyorum geri almıyor. istemiyor. cok cabuk mu doyuyor acaba??? bilginize ihtiyacm var.
benim de bebeğim 3 ay 12 günlük
4 dk emiyor, bu emme onu 2 saat götürüyor gündüzleri
gece de çok uykusu varsa, 4-5 saat emmediği oluyor
bizimki de 1 kilo almış bu ay
500 gram da az değil bence, kilo kaybetmemiş en azından
benim bebegimle aynı durummuş desene.. bazen 10 dk dan fazla da emebiliyor. Gazı oldgunda ya da cok uykusu oldugunda emmek istemiyor. Senin bebeginin gece uykusu nasıl?
benim de bebeğim 3 ay 12 günlük
4 dk emiyor, bu emme onu 2 saat götürüyor gündüzleri
gece de çok uykusu varsa, 4-5 saat emmediği oluyor
bizimki de 1 kilo almış bu ay
500 gram da az değil bence, kilo kaybetmemiş en azından
ay sorma gece uykusunu
emzik olmasa işim zordu
uyku eğitimi vermeye çalışıyorum güya
dün saat 23te uyutabildim
gece de 4-5 kere kalkıyor
sabah da 5 buçuk 6 gibi kalkıyor
sonra altını değişiyorum, emziriyorum, biraz oyalıyorum
bir ya da bir buçuk saat geçiyor,yatırıyorum yine, 40 dk yada bi saat daha uyuyor
o arada ben hazırlanıp kahvaltı yapıyorum
babannesi geliyor, ben de işe gidiyorum
sende durumlar nasıl?
emzik kullanıyo musun?
ben kullandığım için vicdan azabı duyuyorum
Seninkiyle aYNI BİZİMkideeebak şmdi babasıyla banyo yaptırdk.
banyodan öncede dedesi brdaydı, uyicaktı sevmesinden uyuyamadı.
karnı da aç, ama uykusu var diye 5dk emdi. uyut beni diye agladı.
anakucagına yatırdm. Agzında emziği... inan emzik hayat kurtarıyor.
Ben evdeyim. Ben bakıyorm. ÇAlışmıyorm yani.
24 saat beraberiz sıpayla.
snn bebek kız mı erkek mi?
emzikk Can'dır
Benim oglum da aynisini yapiyor 5 dk emdikten sonrakendini geri cekiyor almiyor memeyi ama gazindan dolayi yapiyor sanirim cunku huysuzlaniyor da emerken ayaklarini karnina falan cekiyor
Allahıııımmm 2 sene onceye gerı döndüm :)
6 ay uyumadım ben arkadasım gaz sancısından, 1-2 ay rahata erdık dedık sonra dişleri basladı. 4-5 ayda oyle cektık.. ilk senemız kabustu..
gaz sancısı vardır o pıtırcıgın, ben sac kurutma makınesını, elektrik supurgesını acarak emzırıyordum cok ıse yarıyor. hatta gazı varken aglardı emmezdı, saç kurutma makınesını acınca sakınleşir cuk cuk cuk emerdı kelebeğim..
elinden geldigince emzır, sureklı emzır. bu duyguları 8-10 ay sonra yasayamayacksın cunku.
benım kızım 10.5 aylıkken bırden kendısı bıraktı emmeyi.. katiyen emzıremedım o süt delisi cocugu.
ruyalarımda hep emzırdıgımı gordum o donem. ara ara yıne gorurum.. cok hazırlıksız bıraktı kızım memeyı
Allahıııımmm 2 sene onceye gerı döndüm :)
6 ay uyumadım ben arkadasım gaz sancısından, 1-2 ay rahata erdık dedık sonra dişleri basladı. 4-5 ayda oyle cektık.. ilk senemız kabustu..
gaz sancısı vardır o pıtırcıgın, ben sac kurutma makınesını, elektrik supurgesını acarak emzırıyordum cok ıse yarıyor. hatta gazı varken aglardı emmezdı, saç kurutma makınesını acınca sakınleşir cuk cuk cuk emerdı kelebeğim..
elinden geldigince emzır, sureklı emzır. bu duyguları 8-10 ay sonra yasayamayacksın cunku.
benım kızım 10.5 aylıkken bırden kendısı bıraktı emmeyi.. katiyen emzıremedım o süt delisi cocugu.
ruyalarımda hep emzırdıgımı gordum o donem. ara ara yıne gorurum.. cok hazırlıksız bıraktı kızım memeyı
benimki oğlan
seninki?
bu arada ben öğretmenim, bugün itibariyle tatile girdik
ben de artık 24 saat beraber olcam bebişimle
3 ay sendromu arkadaşlar. hemen hemen tüm bebeklerde olan bi durum. ısrarla emzirin pes etmeyin ayakta gezdirerek sallayarak emzirin. geçici bir durum merak etmeyin...
O superrrr... 24 saat beraber olmk bmbşkaa yaa..
gçen evllk yıldnmmzdu. dışarı cıktık eşimle.
gozumde tuttu resmen.
İsmi ne prensinin?
ismi ahmet
ben de artık dayanamıyorum ayrı kalmaya
diğer dönem nasıl çalışcam bilmiyorum
geçen gün babası gezdirdi bizi
yemeğe bile gittik, o kadar mutluyum ki bebeğimle
bu arada bizimki artık, aklına geldikçe emmek istemeye başladı
acıkma değil de, keyfi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?