lütfen yardım!!!

3kelebek3

^^prensinin prensesi^^
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
6.960
514
128
selam kızlar..
nikahım var ve ben dantelli mini elbise giymek istiyorum fakat nereden bulacağım diktirmek istemiyorum..
bildiğiniz gidip alabileceğim bir marka var mı İstanbul da oturuyorum..
ilginiz için teşekkür ederim istediğim modellerin resimlerini yüklüyorum..

not: lütfen japon modası gitti gidiyordan bulabilirsin bir tek demeyin çünkü o kadar zamanım yok ve denemeden dokunmadan kıyafet alamıyorum:(:(
nikaha kimse katılmayacak sadece aileler gelecek belki birde yakın arkadaşlar çünkü düğün yapacağız.
fakat nikahtan sonra arkadaşlarla eğlence düşünüyoruz veeeee ben bu elbiseden istiyorum yaa en fazla 2 haftam var lütfen yardımm ne olur yardımmmmmm:43::43:

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı2.webp
    $Ekran Alıntısı2.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $Ekran Alıntısı.webp
    $Ekran Alıntısı.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 80
İstanbul da oturmadığım için bilemiyorum nereden alacağını ama bu ikisi arasında kaldıysan bence tercihin 1. olmalı..

çarşıya çıkıp mağaza mağaza gezmeniz lazım büyük markaların bu tip elbiseleri olduğu gibi gelinlik ve abiye satan yerlerde de nikah elbiseleri oluyor..

Canım benim var böyle bir elbisem ben geçen sezon Kotondan almıştım hatta nikah şapkaları satılıyor Euromoda da elbiseni aldıktan sonra bakabilirsin :)

Her yerde var ki bundan
3 mağazaya baksan 1 inde garanti bulursun
Markafoni de bile oluyo :1:

canım ya sen harikasın:46::46::46: ama beğendiğimin ya rengi yok ya bedeni:( en kısa zamanda gidip mağaza mağaza gezeceğim bulamazsam eğer bu siteden alacağım çok sağol canım benim :54::54:

rica ederim canım...istanbuldaysan bulman çok kolay bence bu tarz elbiseler çoğu yerde var çünkü...bana kalırsa büyük mağazalardan çok küçük butik tarzı dükkanlardan daha rahat bulursun diye düşünüyorum..
birde bu site var ama bakmadm ben sen bir bak...
https://www.tozlugiyim.com.tr/

rica ederim canım...istanbuldaysan bulman çok kolay bence bu tarz elbiseler çoğu yerde var çünkü...bana kalırsa büyük mağazalardan çok küçük butik tarzı dükkanlardan daha rahat bulursun diye düşünüyorum..
birde bu site var ama bakmadm ben sen bir bak...
https://www.tozlugiyim.com.tr/

sağol canım benim bulacağım ben bu kıyafetii:):)

Back
X