Lütfen yardım:

ezel2009

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
13
0
16
İzmir
ben ikininci bebisime hamileyim 4 yasinda bir kizim var .2cisinin cinsiyeti henuz belli degil esim ve ailesi eger erkek olursa 10 yil once

22 yasinda kaynim vefat etti. onun ismini koymak istiyorlar. ama ben istemiyorum. onlar ailece cok israrlilar siz benim yerimde olsaydiniz ne

yapardiniz. nasil cözüm bulurdunuz kimseyi kirmak istemiyom ama isin icinde cikamiyorum. lütfen akil verin.

2 isim koy biri onların istediği olsun biri senin istediğin olsun sen sevdiğin isimle hitap et ileride çocuk kendisi karar verir hangisini kullanacağına

ya hayret edıyorum böyle ınsanlara. benımde kayınvalıdem tuttrdu erkek olursa kayınpederın adını koycak işin kötüsü eşimde koyma taraftarı ıkıncı ısmıde sen sec dıyo allahtan ama ıkı ısımlı olmasını ıstemıyorum. ya cocugu yapan anası babası.hatta anne 9ay karnında tasıyor bence annenın koyması lazım ismi.yada esıyle ortak karar alıp koymalılar.baska kmseye dusmez cocuga ısım koymak bu ne gerı kafalılıktır ya.yok babanın ısmı yok dedenın ısmı. kusura bakmayında ölüye saygı, isim koymakla olmaz yani. cocuga her seslenıste ölen insan hatırlanacak ne kadar kasvetli

evet bende

isim koymak istemiyorum.ölen birin isminide koyulmasi bana göre cok zor her zaman esimle benim arada problem

cikar.kaynam normal hayatta cat kapi hergün gelen insan öyle olursa rahmetlin yerine koyar cocugumu bende cok etkilenirim.

Kendi adima soyleyim ben kesinlikle koymazdim... Ben insanlarin isimle yasadiklarini dusunuyorum. Allah rahmet eylesin ama gencecik bir insan gitmis , sizin cocugunuzda onu yasatmaya calismalari cok yanlis. Bide lutfeder gibi yok ikinci ismide sen koy demeleri cok ayip geldi. Bazen insanlarin biseyleri anlamadi icin kirmak gerekir. Bana gore kayinvalidenize , esinize net bir tavirla istemediginizi ifade edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…