bende kalori sayarak zayıfladım kilo vermenizin durması doğal bir süreç ben bunu 1 günlük ayran detoksu yaparak atlattım yada 1 - 2 günlük şok diyetlerde çözüm 2. bir yolda aldığınız kaloriyi biraz yükseltmek arada bunuda uyguluyorum bir öğün fazla yemek gibi çünkü direnç gösteriyor vücut sürekli az beslendiği için birde eskisine göre çok zayıf olduğunuzdan kendini korumaya alıyor önemli olan bu süreçte sabır sonra gene hızlanıyor vermek birde kalori sayıyorsunuz ya farklı besinler deneyin gene kalori sayarak yemek yiyin ama değişik besinler tüketin ve spor saatlerinizi değiştirin yani vücudu şaşırtın ne kadar spor yapıyorsunuz bilmiyorum ama mesela bir yarım saatlik dans yada başka bir şey daha ekleyin farklı bir hareket olsun kendinizi zorlamadan hemen etki eder hele detoks diyetlerle bir günde farklılık gösteriyor oda insana moral oluyor mesela bir iki günlük protein diyeti de yapabilirsiniz sadece ızgara tavuk biraz salata yada ayran gibi ama başka bir şey yemeden internetten araştırın size uygun birşeyler bulursunuz bunlarla ilgili bunlarda o direnen kiloyu aşmada faydalı oluyor yeterki stres yapmayın metabolizmanın çalışmasını yavaşlatıyor farkında olmadan etkilersiniz kilo verme sürecini

kolay gelsin