lutfen yardim..

bitahanhulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
131
21
98
Samsun
Bana samsunda onerebileceginiz bir estetik cerraha ihtiyacm var ..halit urgan i dusunuyorum ama su anda cok uzak bi yerde gorev yapiyorum.onerilerinize ihtiyacm var.bu arada burun estetigi dusunuyorum.

Yok daha gorusmedim heyecan var mi :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ameliyt sonrasinda yazarsan cok sevinirim cok merak ediyorum cunku doktorla ilgili fikirlerini ameliyat ucretini ameliyatin nasil gectihini olur mu:))

Ameliyt sonrasinda yazarsan cok sevinirim cok merak ediyorum cunku doktorla ilgili fikirlerini ameliyat ucretini ameliyatin nasil gectihini olur mu:))

Ameliyatimi oldum..halit bey sagolsun ozen gosteriyor..ilgili bi doktor.. benim delikler kucultuldu kemer alinip burun kaldirildi ..bugun ikinci gun iste..fazla sismedim morarmadimda guzel oldu simdi bile belli guzel olacagi... 3200 verdim cnm herseye.. ben memnun kaldim darisi basina :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ameliyatimi oldum..halit bey sagolsun ozen gosteriyor..ilgili bi doktor.. benim delikler kucultuldu kemer alinip burun kaldirildi ..bugun ikinci gun iste..fazla sismedim morarmadimda guzel oldu simdi bile belli guzel olacagi... 3200 verdim cnm herseye.. ben memnun kaldim darisi basina :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesekkur ederim canim en kisa zamanda bende gorusecegim :))

Back
X