Arkadaşlar yorum yazanlar olmuş sonradan ben o işi bitirdim ve mutluyum gerçekten çok şeye sabretmişim beni bu kadar üzen bi insanı tabi kii hayatımda daha fazla barındırmadım
ohh zararın neresinden dönsen kardır öyle olmuş. yoksa bir hayatı bu şekilde yaşayacaktın.Arkadaşlar yorum yazanlar olmuş sonradan ben o işi bitirdim ve mutluyum gerçekten çok şeye sabretmişim beni bu kadar üzen bi insanı tabi kii hayatımda daha fazla barındırmadım
Çok iyi bir karar almışsın.. Hakkında hayırlısı cnm.. Rabbim karşına seni çoook mutlu edecek birini çıkartsın inşallahArkadaşlar yorum yazanlar olmuş sonradan ben o işi bitirdim ve mutluyum gerçekten çok şeye sabretmişim beni bu kadar üzen bi insanı tabi kii hayatımda daha fazla barındırmadım
Allah razı olsun canım benim aminnnÇok iyi bir karar almışsın.. Hakkında hayırlısı cnm.. Rabbim karşına seni çoook mutlu edecek birini çıkartsın inşallah
Allah razı olsun canım aminnnn :)Tebrik ederim...
Bir insanın değişmesini beklemek en büyük hatadır bunu da hiç unutma canım...
Daha hayırlısı çıksın karşına inşallah...
aradı mı seni peki barışmak içinArkadaşlar yorum yazanlar olmuş sonradan ben o işi bitirdim ve mutluyum gerçekten çok şeye sabretmişim beni bu kadar üzen bi insanı tabi kii hayatımda daha fazla barındırmadım
aradı tabi ki ama öle işten bi barışma isteği yoktu zaten ben kararımı vermiştimaradı mı seni peki barışmak için
millet akilli..Afferin kiz sana ;-) hakkinda hayırlısı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?