• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım !

Üzgünüm ama bi insan üslup bilmiyorsa zordur, aynı şekilde devam eder... bazı gergin olduğumuz anlarda ters konuşabiliyoruz istemeden,ama öyle her şeye de ters cevap verilmez bahane bulunmaz ki... iyi düşün bence, baba yerine koymak bi adamı o kadar zor ki, yani o kalıba oturtacağın insanın senin hassasiyetini anlaması lazım her şeyden önce... Ama baba sevgisini de başka bi erkekten çok fazla bekleme derim ben. eşin yeri ayrı babanın yeri apayrı...:KK59: umarım her şey gönlünce olur.

kararın nedir? 3 hafta dolmamış daha. hala kararlı mısın bu adamla bir ömür geçirmeye?

sence ömür gecirebilicekmisin insan kendini basta göstermiş zaten bunlar ilerde inan tartişma yaratıp senınde içinde kaln seyler olacak

Arkadaşlar yorum yazanlar olmuş sonradan ben o işi bitirdim ve mutluyum gerçekten çok şeye sabretmişim beni bu kadar üzen bi insanı tabi kii hayatımda daha fazla barındırmadım

Afferin kiz sana ;-) hakkinda hayırlısı olsun insallah

Arkadaşlar yorum yazanlar olmuş sonradan ben o işi bitirdim ve mutluyum gerçekten çok şeye sabretmişim beni bu kadar üzen bi insanı tabi kii hayatımda daha fazla barındırmadım
ohh zararın neresinden dönsen kardır öyle olmuş. yoksa bir hayatı bu şekilde yaşayacaktın.
geçmiş olsun canım.. :)

Çok iyi bir karar almışsın.. Hakkında hayırlısı cnm.. Rabbim karşına seni çoook mutlu edecek birini çıkartsın inşallah

Tebrik ederim...

Bir insanın değişmesini beklemek en büyük hatadır bunu da hiç unutma canım...

Daha hayırlısı çıksın karşına inşallah...

hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınız için Allah razı olsun sağ olun.

aradı mı seni peki barışmak için

En doğrusunu yapmissiniz. Hani derler ya bir insani tanimak için birlikte alisveris Yapmalisin derler ya bu da bence karakterin bir parcasi. Siz daha evlenmemissiniz bile şimdiden ucun besin hesabini yapiyormus. Tamam harcarken dikkatli olmak lazim ama bu bi insanin gözüne bu kadar sokularak yapilmaz

Back
X