• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım :(

bensakinim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
67
5
13
Denizli
Iyi geceler bayanlar direk konuya giriyorum benim bacaklarım çok kalın sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz yakında evlilik planlıyoruz bugün sevgilim bacaklarimin kalın popomun büyük olduğunu söyleyip kilo ver bişeyler yap çıtı piti ol istiyom falan dedi bunu istemese normal çünkü gerçekten kötü görünüyo ama onun bunları söylemesi beni çok kırdı bende istiyorum zayiflamayi ama olmuyo bi türlü çok çaba göstermek gerekiyo çok üzüldüm kızlar şimdi nerden başlasam şaşırdım napcam ben hiç bilmiyorum :( bi an önce bacaklarım incelsin istiyorum ne yapmalıyım kondisyon bisiklet önerir misiniz çok faydası olur mu yardım edin lütfen

Ben zayifim ama bacaklarim kalin.bu nedenle spora gittim.bir ay iki haftada super oldu...bisikletle olmuyor cnm.spora git ..ben yuruyus.ve bacak icin bir alet vardi ic bacak dis bacak.ona calistim.

Bugün kolunu bacağını beğenmeyen yarın kaşını Gözünü, lafını fikrini beğenmezse napacaksın? Sinir oluyorum o şekilde sevip sonra değiştirmeye çalışanlara :KK12:

Sevgilin icin degil ama kendin icin spora basla. Ilk gun zaten ne hedefledigini de sorup ona gore program cikartirlar sana. Ic-dis bacak calistiracaksin ve uzay yuruyusu yapacaksin bol bol, tempolu yuruyusu de ihmal etmezsin. Yediklerine de dikkat edersen yukaridaki arkadasin dedigi gibi 1.5 ayda cok ama cok ciddi bir fark gorursun.

Sevgilin icin degil ama kendin icin spora basla. Ilk gun zaten ne hedefledigini de sorup ona gore program cikartirlar sana. Ic-dis bacak calistiracaksin ve uzay yuruyusu yapacaksin bol bol, tempolu yuruyusu de ihmal etmezsin. Yediklerine de dikkat edersen yukaridaki arkadasin dedigi gibi 1.5 ayda cok ama cok ciddi bir fark gorursun.
Teşekkürler elimden geleni yapıcam bu sefer kararliyim

Sen de beğenmeyiverirsin bay mükemmeli bir ara..
Anlasın kırdığını değil mi ya:63:

kizlar benimde kilo normal ama bacaklar ince elbise falan giymek istemiyorum acaba kalinlasdirmaninda bir yolu varmidir?????o_Oo_Oo_Oo_O

Sevgilin için değil de kendin için yap bunu.
Normal kondisyon bisikleti değil ama eliptik bisikletle bacaklar ve popoyu toparlayabilirsin.
Ben eliptik bisikleti ilk aldığım 2-3 hafta içerisinde bayağı toparlamıştım.

Bende dugunum olacagi zaman azmettim 15 kilo verdim mutlaka bi spor salonuna yazil orda yürüyüş bandi var önce yürü sonra koş daha sonrada bisiklete bin super yapiyor bacakları bi de yeşil kahve dene

Poponu bacaklarını değil de odun sevgilini inceltmek gerekiyor! Çıtı pıtı bir kadınla evlenmek istiyorsa öyle bir kadın bulsun! Seni olduğun gibi kabul etmemesine, incitmesine izin verme. Ne yapacaksan da kendin için yap bacak ve kalça için sana kondüsyon bisikleti öneririm. Evde sabah akşam 30 ar dakika yapsan bacak ve basenlerin incelir. Dizi izlerken binebilirsin mesela. Ama bu adam çok kaba seni üzmesine izin veeme!

Çok fark ediyo mu peki çünkü bi süre bende spora gitmiştim ama pek fayda etmedi :KK43:
Tabikide fark ediyor....ama sakin diyetteyim deme.dikkat ediyorum de...

Ben normalde sabah kahvaltisini yemeyi unutan biriyim.oglen ikide yesem gun boyu bana yeter.ama spora basladim,allahimmmerken uyuyorum ki sabah olsun da kahvalti yapayimmm...hep aklim yemekte...neyse aradan bir sure sonra tekrar spora basladim,kendi kendime dedim ki ben zaten yemek yemiyorum ki.yiyorsamda zaten az yiyorum.ben normal yiyip spor yapacagim.ve beynimi kandirdim...
Bir alet vardi,adini bilmiyorum...uzun bir demir ucunda agirlik var.bacaklarinla onu ittirip hem kalcanihemde ic dis bacaklar i.celiyir..amaaa o bicim zayifliyor...

Iyi geceler bayanlar direk konuya giriyorum benim bacaklarım çok kalın sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz yakında evlilik planlıyoruz bugün sevgilim bacaklarimin kalın popomun büyük olduğunu söyleyip kilo ver bişeyler yap çıtı piti ol istiyom falan dedi bunu istemese normal çünkü gerçekten kötü görünüyo ama onun bunları söylemesi beni çok kırdı bende istiyorum zayiflamayi ama olmuyo bi türlü çok çaba göstermek gerekiyo çok üzüldüm kızlar şimdi nerden başlasam şaşırdım napcam ben hiç bilmiyorum :KK43: bi an önce bacaklarım incelsin istiyorum ne yapmalıyım kondisyon bisiklet önerir misiniz çok faydası olur mu yardım edin lütfen
kondisyon bisikleti bacakları inceltir ama yağları basende toplar , koşu bandı daha sağlıklı olur vücudunuzun komple harekete sokar, hatta imkanınız varsa kapalı yüzme havuzlarına gidebilirsiniz, spor salonuna yazılırsanız da daha disiplinli bir çalışma içerisine gireceğiniz kanısındayım.

Bu duruma bende üzülüyorum ama elden ne gelir

Bir şey sormak istiyorum. Kensisi çok mu fit? Karın kası mı var göbeği mi?
Siz çıtı pıtı olacaksanız o da güzel bir karın kası yapsın madem. Siz de ona söyleyin. Onun da bir egosu insin de yere ondan sonra ikiniz spora gidersiniz.

Iyi geceler bayanlar direk konuya giriyorum benim bacaklarım çok kalın sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz yakında evlilik planlıyoruz bugün sevgilim bacaklarimin kalın popomun büyük olduğunu söyleyip kilo ver bişeyler yap çıtı piti ol istiyom falan dedi bunu istemese normal çünkü gerçekten kötü görünüyo ama onun bunları söylemesi beni çok kırdı bende istiyorum zayiflamayi ama olmuyo bi türlü çok çaba göstermek gerekiyo çok üzüldüm kızlar şimdi nerden başlasam şaşırdım napcam ben hiç bilmiyorum :KK43: bi an önce bacaklarım incelsin istiyorum ne yapmalıyım kondisyon bisiklet önerir misiniz çok faydası olur mu yardım edin lütfen

böyle şeyler baştan belli olur seni olduğun gibi seven biriyle sevgili ol, evlen. sana yarın doğum yapınca göbeğin sarktı düzelt göğüslerin içi boş balon gibi estetik yaptır kilo aldın dana gibi oldun vs vs der ufacık bebekle ilgilenirken bide cinnet geçirirsin.

Back
X