• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım :(

Iyi geceler bayanlar direk konuya giriyorum benim bacaklarım çok kalın sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz yakında evlilik planlıyoruz bugün sevgilim bacaklarimin kalın popomun büyük olduğunu söyleyip kilo ver bişeyler yap çıtı piti ol istiyom falan dedi bunu istemese normal çünkü gerçekten kötü görünüyo ama onun bunları söylemesi beni çok kırdı bende istiyorum zayiflamayi ama olmuyo bi türlü çok çaba göstermek gerekiyo çok üzüldüm kızlar şimdi nerden başlasam şaşırdım napcam ben hiç bilmiyorum :KK43: bi an önce bacaklarım incelsin istiyorum ne yapmalıyım kondisyon bisiklet önerir misiniz çok faydası olur mu yardım edin lütfen
direk söylemesi güzel olmamış.
seni dış görünüş olarak beğenmiyorsa duygulardan da şüphe ederim ben.
İlk başta dış görünüş olarak kabul eder erkek.
İkinci olarak da kilon mu var kemiğin mi kalın?
Yani ailenizde genetik olarak bacaklar kalın mı kadınlarda?

Iyi geceler bayanlar direk konuya giriyorum benim bacaklarım çok kalın sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz yakında evlilik planlıyoruz bugün sevgilim bacaklarimin kalın popomun büyük olduğunu söyleyip kilo ver bişeyler yap çıtı piti ol istiyom falan dedi bunu istemese normal çünkü gerçekten kötü görünüyo ama onun bunları söylemesi beni çok kırdı bende istiyorum zayiflamayi ama olmuyo bi türlü çok çaba göstermek gerekiyo çok üzüldüm kızlar şimdi nerden başlasam şaşırdım napcam ben hiç bilmiyorum :KK43: bi an önce bacaklarım incelsin istiyorum ne yapmalıyım kondisyon bisiklet önerir misiniz çok faydası olur mu yardım edin lütfen

bence sevgılını sepetlemekten başlayabılırsın.terbıyesız hadsız...bumu sevgı...ne sevgısı arkadasım....boyle densız adamlara yüz vermeyın ya

bu ne ya şaka gibisiniz resmen hakaret etmiş size Allahın öküzü kendisine baksın o , kendisi bratt pitt sanırım begenmiyosa bacakları ince kalçası küçük bi kız bulsun , marş marş ikile deyin sepetleyin , işim gücüm yok sevgilim için oramı buramı düzelticem o kim yaaa , begenmiyosam kendimi o şekil , kendim için zayıflarım , sevgili bozuntusuna da basarım tekmeyi, birde seviyoruz demişsiniz tam komedi ya , belli çok seviyo sizi , sevmek değilde bi yerlerine çalışıyo , seni değil de kendi uçkurunu düşünüyor... yol ver gitsin...

Ben olsam o anda adamin kusurunu yuzune pat diye soylerdim.

Ornek: sen once sivilceli suratina bak gibi

Kimse mukemmel degil. Herkesin bir kusuru var.

Insanlar hakareti nasil bu kadar kolay kabulleniyor anlamiyorum. Bana hakaret eden herifle degil evlenmek, yuzune bile bakmam.

Bu lafın üstüne ortam müsaitse önce bir hamburger menüyü afiyetle mideme indirir,sonra da terk ederdim.
Çıtı pıtı bulsaymış o zaman.

Sevgilin çıtı pıtı birini istiyorsa öyle birini bulsaydı. Seni olduğun gibi sevmiyorsa istediğin kadar uğraş. Günün birinde kırışıkların çıkacak. Doğum yapacaksın kilo alacaksın o zaman seni begenmeyecek demektir bu. Kilo vermek istiyorsan kendin için ver. Benim de bacaklarim kalın ama eşim bana bunu söylese onunla evlenmezdim. Çünkü evlendikten sonra kilo aldım ve eşim bu halimi bile seviyor biliyorum.

Kendin için incelmek istiyorsan pilates öneririm gerçekten ise yarıyor

çok terbiyesizce birşeyy kendisi çok muu iyi acaba..ALLAH vergisi şeylere kulp takanlara çook kızıyorum ben..şimdiden bunu diyen adam ilerde ne kusurlar bulur ALALH BİLİR..bir de şimdi mi aklına gelmiş madem hoşlanmıyor çıtı pıtı birni bulsaymış ya...bence sen de ddiği normal gerçekten kötü görünüyor gibi cümleler kurmaa bencee..

Kendisi foto model mi paşa beyin?

Ben olsam ''Sen de kas yap, boy yap istiyorummm''
İstemek bedava nasılsa derdim.

Senin rahatsız olup diyet ve spora yönelmen başka bir olay da, onun istek yapması sinir bozucu benim açımdan..

Sevgilinin bunu soylemesi gercekten abes olmus ...

Sevgilin icin degil , kendin icin kilo vermelisin...

Soylemeden gecemicem , seven erkek sevdigi bayanda hic bir kusur bulamaz ...

Insanlar hakareti nasil bu kadar kolay kabulleniyor anlamiyorum. Bana hakaret eden herifle degil evlenmek, yuzune bile bakmam.

Aynen..

Benim eşim ufacık laf etsin popoma, butlarıma ya da göbeğime.
Popom aldı başını gidiyor zaten takığım..

Sıralarım bütün eksilerini bin pişman ederim.
Biliyor mu ne tek kelime etmiyor.

Back
X