lutfen yardim

havva14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
20
9
42
Arkadaslar 5 haftalik hamileyim ve bugun lekelenmem oldu cok korkuyorm bundan 3 ay onceside dusuk yaptim bebek gelismedigi icin dustu simdi bugunde kahverengi lekelenmem oldu doktorum beklememiz gerektigini soledi fakat cok korkuyorum ayni durumu yasamaktan benimle ayni durumu yasayan oldumu aranizda yardimci olurmusunuz

Slm arkadaslar benim durumumu yasayan yokmu aranizda gerci rabbim kimseye yasatmasin bugun dktora gittim dusuk tehlikesi oldugunu soledi igne yapti ve yatmam gerektigini soledi hala leke gibi kanamm var cok korkuyorum bu b3begimide kaybedicem diye lutfen bilgi verirseniz cok sevininirm

canım olabilir böyle şeyler. illa düşükle sonuçlancak değil. yatmana bak. iş yapma. sadece tuvalet ve ymek için kalk ayağa. dinlen. canım

Arkadaslar 5 haftalik hamileyim ve bugun lekelenmem oldu cok korkuyorm bundan 3 ay onceside dusuk yaptim bebek gelismedigi icin dustu simdi bugunde kahverengi lekelenmem oldu doktorum beklememiz gerektigini soledi fakat cok korkuyorum ayni durumu yasamaktan benimle ayni durumu yasayan oldumu aranizda yardimci olurmusunuz

Bol bol dinlen ve mutlaka doktorunu bilgilendir. O sana ilaç falan gerekiyorsa verecektir zaten. Bir de kafana takıp stres yapma. Bende de hafif kanama oldu, çok şükür iyiyim şimdi.

canım olabilir böyle şeyler. illa düşükle sonuçlancak değil. yatmana bak. iş yapma. sadece tuvalet ve ymek için kalk ayağa. dinlen. canım
Sagol canim ama kasik agrilarim da var sanki regli olacakmisim gibi agrim var diger dusugumide yeni yaptim bu lekelenmeler normal degil ki rabbim herkese nasip etsin

Bol bol dinlen ve mutlaka doktorunu bilgilendir. O sana ilaç falan gerekiyorsa verecektir zaten. Bir de kafana takıp stres yapma. Bende de hafif kanama oldu, çok şükür iyiyim şimdi.
Sagol canim senin kac gun surdu suan progestan kullaniyorum vajinadan dedi 3 cikardi umarim kesilir

Aklima getirmemeye calisayim diuorum ama iste olmuyo stres yapmamam gerek allh hayirlisini versin ins rabbim bu lez bana bagislasin yavrumu isteyen herkese nasip etsin

X