Lütfen yardım

Aşılama yaptırıp olumlu sonuç alan varmı? Benim aşılamamın 10.gunu evde test yapsam çıkarmı.
evde yapacağın test yanıltıcı olabilir. yaptırdığın çatlatma iğnesi nedeniyle test pozitif görünür. 4-5 gün daha bekle hatta hamilelikten şüpheleniyorsan bir hafta sonra kan testi yaptır

Hiçbir gebelik veya adet belirtimde yokki,olumsuz bi sonuç almaktan korkuyorum bu yüzden doktorumada gidemiyorum bu Bebişi çok istiyorum noolur dua edin

Hiçbir gebelik veya adet belirtimde yokki,olumsuz bi sonuç almaktan korkuyorum bu yüzden doktorumada gidemiyorum bu Bebişi çok istiyorum noolur dua edin
henüz belirti araman için çok erken. şimdi rahat ol ve adet tarihinin geçmesini bekle. inşallah en kısa sağlıklı bir bebeğin olur. ben de aşılama yaptırmıştım maalesef tutmadı ama aşılamadan 3 ay sonra tedavisiz hamile kaldım. başka aşılama yaptıracak mısın? 2. aşılamanın tutma olasılığı 1. den daha yüksekmiş.

Bu ilk aşılamam doktor öncelikle sadece tüp bebek dedi sonra eşimin değerleri biraz yükselince bu ay aşılama yapalım dedi. Tutmazsa artık aşılama yapmayı düşünmüyoruz çünkü beş yıllık evliyim en kısa zamanda tüp bebek..Rabbim ne güzel sevindirmis seni Allah bağışlasın, bizlerde nasip etsin

X