Lutfen yardim

bebis05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
13
2
28
Kizlar ben 4 haftalik hamileyim kasiklarm cok agiriyor sizce normalmi bide bugun adet gunum 2 gun once kan testinde cikti bebegim adet olursam ne olur lutfen ilk bebegim cok istiyodk bilmiyorm bise yardm edin .s:110:o_O:anneadayı:

canım benim her adet dönemimde adet olacakmışım gibi ağrım olmaya devam ediyor. Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah bu dönem bebeğin tutunması için çok önemli mümkün olduğunca iş yapma dinlenmeye çalış. iyi düşün iyi olsun

Canim cok tesekkur ederm cevapladigin icin aminn Rabbim olmayanlara versin calisiyorm ben ama isim cokrahat sabhtan aksama kadar oturuyorm masa basi bise olmaz dimi yoksa hemen cikiyim

valla o kasık ağrısı bende hala devam ediyor, kimisinde oluyor malesef ama arkadaşın dediği dinlen mutlaka

Sagol canim iyidir insallah diyorum ben bebek tutunuyormus galiba oyle duydumya insallah oyledir bi kontrole gtcem Rabbim sagliklica kucagimza versn olmaynlara versjn

Kizlar ben 4 haftalik hamileyim kasiklarm cok agiriyor sizce normalmi bide bugun adet gunum 2 gun once kan testinde cikti bebegim adet olursam ne olur lutfen ilk bebegim cok istiyodk bilmiyorm bise yardm edin .s:110:o_O:anneadayı:
o ağrılar normal. özellikle ilk haftalar çok olur zamanla azalır. artık inşaat çalışması başladı rahim hamileliğe hazırlanıyor ağrıların nedeni o. yine de dinlen kendini yorma. masa başı işi rahatsız etmez.

Maşallah sağlıkla doğsun inşallah tatlım. Henüz çok yeniymiş zaten, dinlenmeye çalış. Allah banada nasip etsin inşallah, dualarına bizi de kat emi :)

Bnmde cok oldu hatta batmalarim oluyordu kramp girer gibi birseyler oluyordu surekli wc gidip kontrol ederdim. Hepsi normal korkma hic lekelnme feln olursa drye git hic zmn kaybetmeden ins. Kucagina almak nasip olur isteyen herkeze Rabbim tez zamnda nasip etsin insallah.

Aminnn cok cok tesekkur ederm icim rahatladi resmen tabiki dua ediyorm Rabbim olmayan herkese sagliklica hayirlica versin insallahh benim ve benim gibi hamile olanlarnda Allahim sagliklica kucagina almayi ve sagliklica buyutmeyi nasip etsn insallah

X