LUTFEN YARDIM

Damla_2689

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
88
10
28
kızlar,erkek arkadasımla iliskiye girdikten sonra iki kere adet oldum düzenli sekilde ve her zamanki gibiydi ama simdi sanki göbegimde cok hafif bi sislik var psikolojik de degil bildigin var internetten okudum 2.ayda hissedenler oluyormus gercekten,hamile olmam gibi bi sey söz konusu olabilir mi ya lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım böyle bir sey olabilir mi

adet gördüm ama bazı yerlerde adet gördüğü halde hamile olduklarını yazmışlar anlam veremedim kafam karıştı korktum açıkcası

Adet olmuşsunuz ve kanamanız her zamanki gibiymiş. Şüphelenmeniz gereken bir durum yok. Hamileyken adet görülmez. Ancak üstüne kanama olabilir o da adet dönemi kanamasından daha kısa süreli ve daha farklıdır.

ben de inanmak istemiyorum ama insan korkuyor..böyle bir durum yaşayan oldu mu hamileyken normal adet gören iki üc kere?? üstüne görme gibi değildi cünkü..

bu kadar korkuyorsanız korunmanızı tavsiye ederim. iki kere adet görüp hamile olmuş olmanız mümkün değil benim arkadaşım 5 aylık evli beş aydır iki günde bir yaldır yaldır içe boşalmayla bebek yapmayı deniyolar 4. ayda tutturabildiler hamile kalmak artık o kadar kolay değil yediklerimizden içtiklerimizden, hele ki içinize boşalmamış iki kere adet olmuşsunuz çok zor bi ihtimal.

aynı konuyu farklı gunlerde 2 kere actın
hamilesin hayırlı olsun

Hamile olduğu halde düzenli adet olmaya devam eden kadınlar var. Haberlerde görmüştüm valla. =)
Hem bu kadar korkuyorsunuz, hem de korunmuyorsunuz. Anlamak imkansız.

X