Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benim 1 aylık bebeim var ssağ göğüsümden süt akmıyor süt var ama gelmio ve içinde iltihaplanmiş çok şiş çok ağrıyor antibiyotik kullanıyorum ama başka ne yapa bilirim önerileriniz varmı?
Canım ılık bi duş al bebegne biri bkablcekse eger biraz uzun kal duşta suyla masaj yap aşagya dogru gögsüne snra pompayla sag eger inthap varsa sütu verme bebegne dök . Yada havluyu utüyle ısıtp ısıtıp koy gögsune bi sure snra sag yine sütnü hem kanalların açılir gögsun yumşar bende çok çekmştim ilk başlarda ama geçtı artk olmuyo şükr bende süt aktgı halde şışlik ve agrı oluyordu ve sol gögsumden sütle beraber kan gelyordu emziremyordum öylede olunca ama ciddi bisey dglmş süt kanallarm tahriş oldugu için oluyormuş ve oglum şuan 11 aylık inş sende atlatrsn geçms olsun
çok geçmiş olsun ben yaşamadım ama çok zormuş duymuştum bir yakınımdan.
en iyi çözüm masaj yapıp sağmakmış, sağma makinası yoksa yada gücü yetmiyorsa eşiniz emip atabilir sütü diye duymuştum, kulağa hoş gelmiyor ama
Iki oglum da yaşadım. Ateş falan yapmıştı. Sık sık sagmak, sagmadan önce sıcak, sagdiktan sonra soguk koymak, bebegi ters emzirmek faydali oluyor. Cok can yakıcı ama merak etme yakında geçecek. :)