• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
arkadaşlar sefamerve den bebek kıyafeti alan var mı aranızda fiyatlar çok uygun ama kalitesine güvenemedim
konunun yeri burası değil ama en azından bilen birilerinden cevap alana kadar kalabilir mi
diğer forumlarda hemen cevap alamıyorum şimdi hemen verilecek cevaba ihtiyacım var acil :)

Canim sefamervenin tesettur matkalari iyi ama bebeklerinkibi bilmiyorum ama bence bebegin icin internet sitesinden alma

Canim sefamervenin tesettur matkalari iyi ama bebeklerinkibi bilmiyorum ama bence bebegin icin internet sitesinden alma
netten görünce çok hoşuma gitti canım ya
hepsini değil de bi kaç bişey alayım demiştim
alma diyorsun yani :(

netten görünce çok hoşuma gitti canım ya
hepsini değil de bi kaç bişey alayım demiştim
alma diyorsun yani :KK43:
Yaa dogumuna daha cok varmis ne yap biliyormusun canim uygun fiyata tek parca birsey al zaten 1 gun icinde geliyor kalitesine bak iyiyse diger istediklerinide al iyi degilse bosverirsin artik cunku gormeden yorum yapmak anlamsiz geliyor

Yaa dogumuna daha cok varmis ne yap biliyormusun canim uygun fiyata tek parca birsey al zaten 1 gun icinde geliyor kalitesine bak iyiyse diger istediklerinide al iyi degilse bosverirsin artik cunku gormeden yorum yapmak anlamsiz geliyor
daha hiç bişey almadım canım yeni başlayacağım iyice ağırlaşmadan alayım diyorum
dediğin gibi yapayım en iyisi bi ayakkabı vardı süslü onu alırım bi de zıbın ekliyim bakalım nasıl çıkacak :)

daha hiç bişey almadım canım yeni başlayacağım iyice ağırlaşmadan alayım diyorum
dediğin gibi yapayım en iyisi bi ayakkabı vardı süslü onu alırım bi de zıbın ekliyim bakalım nasıl çıkacak :)
Dedigin gibi canim al onlari bak bakalim nasilmis iyi cikarsa butun isteklerini alirsin sonradan iyi cikmazsada dogruuuuuu alisveriseee :)(

Sen bilirsin ama ben sahsen netten alisveris yapma taraftari degilim,kendim gorup kalitesine bakip,dokunmak denemek isterim yani benim bi arkadasin basina geldi bi kiyafet aldi netten ama resimde harika gorunuyodu,geldiginde hicte begenmemisti kumasi,dikisleri falan betbatti yani yinede az once arkadasin dedigi gibi,bi deneyin bakalim nasil cikacak

Back
X