- 19 Kasım 2014
- 2.995
- 2.983
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Ya o degisiyor bazen 5dak sürmüyor bazende 1saate uyumuyor ztn yavas salliyorumAyakta sallıyarak çok geç mi uyuyor.Çoğumuz ayakta sallıyarak uyutttuk çocukları.Çok geç uyumuyorsa ,hızlı sallamazsan sorun olmaz bence.
Sabah kaçta kalkıyor,öğle kaçta uyutmak istiyorsun,uykusu gelmediyse, ondanda uzun sürer uyutması.Ya o degisiyor bazen 5dak sürmüyor bazende 1saate uyumuyor ztn yavas salliyorum
Sabah 5bucuk 6da kalkiyor öglen 11de yatiyor bazen yarim Saat bazen 1saat uyuyor oda belli olmuyor aksam 8de uyuyorSabah kaçta kalkıyor,öğle kaçta uyutmak istiyorsun,uykusu gelmediyse, ondanda uzun sürer uyutması.
Sabah çok erken kalkıyormuş.O saatten sonra sende uyanıkken yatamazsın.Acıktığından mı uyanıyor acaba,emzirerek geri uyutsan,saçını okşasan geri dalsa dokuza kadar uyurdu.Saat 2 gibi tekrar uyuturdun.Sabah 5bucuk 6da kalkiyor öglen 11de yatiyor bazen yarim Saat bazen 1saat uyuyor oda belli olmuyor aksam 8de uyuyor
Benim kızda öyle yanına yatıp saçıyla oynayınca uyuyo yada sırtı okşanınca önceden biberonla kendi kendine uyurdu sonradan ya ben yada babası illa olacak yanında huy edinmiş bizsiz yatmazHergün ısrar etme bence. Yavaş yavaş alıştır. Fikri benimsesin. Bir de pes etme. Gerekirse ağlasın, oyun oynamaya kalksın.
Henüz bebeğim yok ama arkadaşım böyle alıştırdı. Yanına yatırdığında oyalanacağı ve ilgisinin dağılacağı birşey de bulabilirsin diye düşünüyorum.
Bir de eşinin ailesine ziyarete gittiklerinde çocuğun uyku düzeni alt üst olmuştu. Günlerce düzeltmek için uğraştılar. Çocuk ağlıyordu, sızlıyordu, huysuzlanıyordu ama bir türlü uyuyamıyordu. Uyku gözünden akıyordu ama. Maşallah şimdi yanına yatınca uyuyor, saati geldiğinde hop uyuyor maşallah. Sadece annenin kulağı ile oynamaya alışmış zibidi
O kadarcık olsun annesi ya. Yaramazlar illa sevgi ve güven bağı istiyorlar işteBenim kızda öyle yanına yatıp saçıyla oynayınca uyuyo yada sırtı okşanınca önceden biberonla kendi kendine uyurdu sonradan ya ben yada babası illa olacak yanında huy edinmiş bizsiz yatmaz
Oglum dogdu dogali böyle uykuyu sevmiyor. Düzelse artikSabah çok erken kalkıyormuş.O saatten sonra sende uyanıkken yatamazsın.Acıktığından mı uyanıyor acaba,emzirerek geri uyutsan,saçını okşasan geri dalsa dokuza kadar uyurdu.Saat 2 gibi tekrar uyuturdun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?