lutfen yardim

Yanına mama su sut gibi şeyler alabıluyorsun .çocuk olunca izin veriyorlar.eger uçak boş ise mumkun mertebe yanını boş bırakıyorlar.ıkı yasından oncede olsa kucakta zor oluyor.başıma geldiği için ....yanına çıcugun sevdiği bebe bıskuvısı gıbı oyalayıcı yada kurutemil vs al derım ben oyle yapmıştım.her mızladıgında oyaladım bi şekilde.eger ben gibi tek başına çocuk ile yolculuk yapacak isen bende dv oynatıcı vardı flas bellegede ızleyecegı tarzda bazı çizgi film şarkı gibi şeyler yuklemıştım.bı sure işimi gördü.uçak kalktıktan sonra yanın boş olunca ıyı oluyor oturtuyorsun.en buyuk şansımdı benım.umarım sorunsuz rotarsız bı uçuş olur.

İçmiyorlar,bilmeden yorum yapmayın,ben de yurtdışında yaşıyorum ve yanımda götürmemiştim,her mamayı denedim,çok iştahlı olan bebeğim hiç birini içmedi.annesütün de bile,annenin o gün yediği farklı bişey süte geçince emmiyorlar
Allahim beni anlayanlarin oldugunu görmek güzel bisey

Ben yalniz uctum iki defa türkiye ye ve türkiye icinde de cocugum ozaman 2 ve 4 aylikti vallah okadar rahatdimki hic zerre kadar sikinti cekmedim. Ama esinle gitdigimde oglum 15 aylikdi burnumdan geldi yemim ederdim ucaga bindigime pisman oldum ve uzun bir süre ucaga binmeyecegime cok eminim. Insallah sen öyle sikintilar cekmezsin ya

Benim bir tanidigim var türkiyeden mama getirtiyor kim giderse türkiye ye cünkü cocugu almanyada hic birtanesini icmiyor. Bide a101 bir den. Demekki cocuga o tatli geliyorki sadece onu yiyor baska birtanesini asla agzina sürdürtmüyor

Ben yalniz uctum iki defa türkiye ye ve türkiye icinde de cocugum ozaman 2 ve 4 aylikti vallah okadar rahatdimki hic zerre kadar sikinti cekmedim. Ama esinle gitdigimde oglum 15 aylikdi burnumdan geldi yemim ederdim ucaga bindigime pisman oldum ve uzun bir süre ucaga binmeyecegime cok eminim. Insallah sen öyle sikintilar cekmezsin ya
Ayyyy insallah yaa bnm oglumda cok hareketli nsl zaptederim bilmiyorum evde 5dak oturmuyor dua edin sag salim gidip geleyim insallah

Benim bir tanidigim var türkiyeden mama getirtiyor kim giderse türkiye ye cünkü cocugu almanyada hic birtanesini icmiyor. Bide a101 bir den. Demekki cocuga o tatli geliyorki sadece onu yiyor baska birtanesini asla agzina sürdürtmüyor
Aynenn benim oglumda ztn yiyen bi cocuk dgl bide mamadan sogarsa iyce zayiflar diye korkuyorum bu ilk deneyimim tecrubem yok tsk ederim size

İçmiyorlar,bilmeden yorum yapmayın,ben de yurtdışında yaşıyorum ve yanımda götürmemiştim,her mamayı denedim,çok iştahlı olan bebeğim hiç birini içmedi.annesütün de bile,annenin o gün yediği farklı bişey süte geçince emmiyorlar
Masallah istahli oldugu halde yememis benimki hic yemez ozaman mecbur götürmeliyim

Bir ay uzun bir sure.Ben hem anne sutu;hem uc dort kez mama veriyordum.masallah onbes aylik kasik mamasi biberonda haala veriyorum.bir paket uc dort gun ancak gidiyor..

Bir ay uzun bir sure.Ben hem anne sutu;hem uc dort kez mama veriyordum.masallah onbes aylik kasik mamasi biberonda haala veriyorum.bir paket uc dort gun ancak gidiyor..
Masallah ben yemege daha cok yesin istiyorum mamayi sabah ve aksama veriyorum kalkinca yatarken meyve kahvalti sebze vermeye ugrasiyorum mamayi cokmu az veriyorum sizce

Basinctan etkilenmemesi için emzirin yada sıvı bir şeyler icirin.
Yanınıza bebek için şu almanıza müsade ediyorlar
ilk ucak yolculugum da cam kenarı secmistim bakıp oyalanir diye ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı ilgisi bulutlara geçince dağıldı.
İkinci yolculugum da koridor kenarı seçtim ucak havalandiktan sonra ileri geri dolandik böyle oyalamak daha kolay oldu şansıma uçakta büyüktü.
Ve özellikle jet ucak tercih ederseniz kanat kısımlardan uzak koltuk seçin çünkü çok ses oluyor ve rahatsız olabiliyor bebekler.
Ve bir tavsiyem de şu olacak, yeni bir oyuncak alın onu ilk defa uçakta ona verin oyuncak onu uzun bir süre oyalayacaktir.

Aptamil toz mama sanırım. Serin ve kuru yerde ağzı kapalı muhafaza edince problem yasamazsiniz. Uçaklar da gayet serin ve kuru
ihtiyacınız kaç kutu ise bir kutu fazla almanizi öneririm.

İyi yolculuklar. .

Masallah ben yemege daha cok yesin istiyorum mamayi sabah ve aksama veriyorum kalkinca yatarken meyve kahvalti sebze vermeye ugrasiyorum mamayi cokmu az veriyorum sizce

Sanirim ben cok veriyorum.Cunku birsey yediremiyorum.:( sabah sutle cavdarli misirli kahvalti mamasi veriyorum.oglen corba;ikindi milupanin meyveli mamalarindan..Aksam corba deniyorum basariz olunca;sutlu princli yada sut iki uc cicibebe. ;(alti yedi aydir yumurta sebze vs yogurt yediremedigim icin;haftanin uc dort gunu kiymali cift yumurta ile yogurt corbasi yapiyorum.)

Sanirim ben cok veriyorum.Cunku birsey yediremiyorum.:KK43: sabah sutle cavdarli misirli kahvalti mamasi veriyorum.oglen corba;ikindi milupanin meyveli mamalarindan..Aksam corba deniyorum basariz olunca;sutlu princli yada sut iki uc cicibebe. ;(alti yedi aydir yumurta sebze vs yogurt yediremedigim icin;haftanin uc dort gunu kiymali cift yumurta ile yogurt corbasi yapiyorum.)
Anladim canim ya yesinde ne yerse yesin ben yediremiyorum cok zor gercekten:(:( neler deniyorum hergün farkli bi yemek deniyorum ama olmuyor

Aynen bende..cok inat.:( mama sandalyesine oturtup tv karsisina alip;onune oyuncaklar koyup saklabanliklar yapiyorum amaaaa yemiyor.

Back
X