Lütfen yardim ;(

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar 4 aylik evliyiz geri cekilme yöntemini kullaniyorduk.Adetim bir iki gün once veya sonraya atabiliyor bazi zamanlar.Oyuzden yumurtlama gununu net hesaplayamiyorum.Ama iliski günlerini biliyorum ve adetim gelince de hangi gune iliski yasadigimizi goruyorum.Bu ay korunmadik yumurtlama gununden 1 gun sonra iliskiye girdik.Ve iki üç gun arayla adetin son gününe kadar iliski yasadik ama hamilelik olmamis.Bazılarıniz erken diyecek ama benim kafama bu takildi acaba bir sorun mu var diye aklimi kurcaladi.Çünkü geri cekilmede bazen eşim kendinden tam emin olamiyor belki bir miktar sperm gelmis olabilir diyordu..Sizce durum nedir?

Canım korunmadığı an hamile kalanların sayısı çok düşük .Bir sorun olmasını düşünmek için senelerce denemek gerekir.Ama bir fikir sahibi olmak istiyorsan adetiminin 2 günü hormon testi yaptırıp doktorunla görüşebilirsin.Allah inş en kısa sürede dualarını kabul etsin :)

canım daha çok erken. olur mutlaka. daha ilk denemede hayal kırıklığı olması normal belki ama buna odaklanmaman gerekir bence. ayrıca gebelik elde etmek için yumurtlama gününden 1 gün sonra ilişkiye girmek şansı bir ölçüde düşürür. yumurtlamaya yakın 3-4 gün içinde başlayıp 3-4 gün sonrasına kadar olan 1 haftayı değerlendirmelisiniz. yani yumurtlama gününden önce korunmamalısınız. güzel haberler vermen dileğiyle :)

Canim tesekkur ederim :)Amin cumlemizin insallahh

A
Ah canim ya insallah guzel haberler aliriz hepimiz..Evet yumurtlama gününe yakin iliski gebelik sansini artirir ben ona gore hesapladim ama adet erken olunca yumurtlama gunu degismis oldu

Korunmadigin ilk ay hamile olamazsin canm.Ben 3 ay snra hamile kdim.Stres yapma cnm.Daha yolun basindasinRabbim sanada nasip etsun ins...

canım yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye girmek gerekir. bir gün sonra ilişkiye girince hamile kalma oranı %5-10 arası. yani çok normal.

canım çok normal , ilk denemede hamile kalanların sayısı %25'miş, ben de ilk denemede hamile kalmamıştım ama sonrasında adetim biter bitmez gün aşırı birlikte olduk ve hamile kaldım

canım yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye girmek gerekir. bir gün sonra ilişkiye girince hamile kalma oranı %5-10 arası. yani çok normal.
Canim adetim 2 gun one veya arkaya atabiliyor bazen hic degismiyor oyuzden net olarak yumurtlama gununu hesaplayamiyorum.Gecen ay hesapladim ona gore iliski yasadik ama adetim bekledigim günde olmayinca yumrtlama günleri de kaymis oldu 1gun sonrasina denk gelmis oldu iliski.Bakalim bu ay 2 gunde bir birliktelik yasiyacagiz bekliyoruz :)

canım çok normal , ilk denemede hamile kalanların sayısı %25'miş, ben de ilk denemede hamile kalmamıştım ama sonrasında adetim biter bitmez gün aşırı birlikte olduk ve hamile kaldım
Canim 2 güne bir birliktelik oneriyorlar 48 saat yaşıyormuş spermler..2Gune bir birliktelik yasiyoruz bakalim bu ay ne olacak:)

Kizlar bu ay adetim sadece 2gun surdu.Normalde 3.gun durulur ama akintim olurdu 4.gun de az az akinti olur 4.gun sonunda biterdi.Ve adetim cok koyuydu kahverengi gibi.Neden olabilir acaba?

Kizlar bu ay adetim sadece 2gun surdu.Normalde 3.gun durulur ama akintim olurdu 4.gun de az az akinti olur 4.gun sonunda biterdi.Ve adetim cok koyuydu kahverengi gibi.Neden olabilir acaba?
canım acaba yerleşme kanaması olmasın o adet dediğin.bir arkadaşım böyle olmuştu doktora gittiğinde hamileydi yani sen kan testi falan baktırdın mı yakın zamanda

Hemen korunmadiniz diye ayni ay tutacak diye bir sey yok.
Hem kadin hem erkegin saglikli oldugu durumlarda bile kadinin her ay hamile kalma sansi %25.

canım acaba yerleşme kanaması olmasın o adet dediğin.bir arkadaşım böyle olmuştu doktora gittiğinde hamileydi yani sen kan testi falan baktırdın mı yakın zamanda
Canim dün gebelik testi yaptim evde negatif cikti.Hic belirti de yok vücudum da.Adetim biteli 1 haftadan fazla oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…