- 27 Mayıs 2015
- 101
- 33
- 18
- 44
- Konu Sahibi melekmelek0606
Yumurta rezervi azalmış olup tüp bebekte başarılı olan varmı?
artık o kadar bunaldım ki
artık o kadar bunaldım ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken menapoz gibi bir şey oluyor sanırım. Önce rezervi kaliteli hale getirmek için bir şey yapmıyorlar mı?
en azından sen sağlıklı beslenerek buna katkı sağlayabilirsin.
Öncelikle cevay yazdığın için teşekkür ederim ipek
aslında içinde o kadar çok yazacağım şey varki
neresinden tutup yazacağım bilmiyorum......
herşey üst üste geldi
çok yoruldum
Annemi kaybettim atlatamadım
daha daha başka sıkıntılar
bu arada bu çocuk mevzusu
inan takatim kalmadı
Başın sağolsun canım. Ne zaman kaybettin anneni neden?
Allah mekanını cennet etsin inşallah.
Ben de babamı kaybettim haziran 2014 te.
O acının geçeceğini sanıyorsan mümkün değil, sadece onunla yaşamaya alışmaya çalışıyorsun. Yeri dolmaz.
O yüzden kaçma acılarından. Ona yapabileceğin en büyük iyilik onun için okumak. Onlar gerçek dünyada şu an. İnşallah yerleri iyidir.
Senin için de şunu diyebilirim. Muhtemelen regl döngülerin de düzensiz. O yüzden yumurtlama da olmuyordur.
Yaşın kaç ve ne zamandan beri bebek istiyorsun?
Niye olmasin canim birseyin yok stres tapiosyn benimde vardi çikolata kistim aldirdim doktorlar neler neler dedi asilama yaptilar kanallarin tıkalı dediler tup bebek dediler. Hepsi fis cikti. Normal hamile kaldim simdi kizim 17 aylik. Olur hic merak etme rabbim ol desim yeterki dua et bide rahat ol heray acaba oldumu olacakmi strese sokma kendini inan ondan olmuyo.. annenede allah rahmet eylesin canim biraz kafani rahatlatsan pit dıye olir yemi nletüp bebek şansım bile yok
çikolata kisti var
Allah razı olsun
seninde başın sağolsun
mekanları nur olsun
ipekcim....
Benim hayatımın anlamıydı annem sırdaşım yoldaşımdı
onu kaybettim, ben kendimide kaybettim
iki aydır düzensiz
35 yaşındayım
gitmediğim dr kalmadı
menepoza gireceğim diye çok korkuyorum
belki bir evladım olursa beni hayata bağlar...
etrafımdaki kimse içindeki fırtınaları bilmiyor
herşey mükemmel sanıyorlar
gel sen benim içime sor
Niye olmasin canim birseyin yok stres tapiosyn benimde vardi çikolata kistim aldirdim doktorlar neler neler dedi asilama yaptilar kanallarin tıkalı dediler tup bebek dediler. Hepsi fis cikti. Normal hamile kaldim simdi kizim 17 aylik. Olur hic merak etme rabbim ol desim yeterki dua et bide rahat ol heray acaba oldumu olacakmi strese sokma kendini inan ondan olmuyo.. annenede allah rahmet eylesin canim biraz kafani rahatlatsan pit dıye olir yemi nle
Amin canım sağol.
Orada bir gün bulaşacağız inşallah.
Ben elimden geldiğince okuyorum babama. Yapabileceğim tek şey bu şimdilik.
Senin için şunu diyebilirim.
Ben de 35 yaşındayım ve kızımdan sonra asla istemediğim 2. Bebeği düşündük. 1 yıl içinde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. Son kimyasal gebeliğimde TSH ım 4,10 olmuş. Daha önce olan bir şey değil. Ben yakından takip ederim sağlık olaylarını. Sonra detaya inildi ve nodülüm çıktı trioidte. İyi de olabilir, kötü de olabilir. Zaman gösterecek takipteyim 1cm altı olduğu için. Antikor değerlerimden biri yüksek. Babamdan sonra regl lerim tamamen bozulmuştu. 10 gün kanser oldum sandım ki olmayacağımın ya da olmadığımın garantisi yok. O yüzden artık o kadar şiddetle istemiyorum. Hayırlısı olsun diyorum. Ya bebek olsaydı ve ben başka sorunlar öğrenseydim? Allah’ın işine sorgu sual olmaz. Hayırlısı böyleymiş benim için. Senin için de olmuyorsa yine bir nedeni vardır. Zamanı gelmemiştir.
Sana şunu tavsiye edeceğim. Ben troidimi öğrendikten sonra bu amaçlı kullandım. Taze zencefil.Sabah ve akşam aç karna parmak kalınlığında kestim ve elma gibi yedim. Fazla yiyemiyorsun zaten çok acı. 25 günlük kullanma sürecimde ilaç kullanmadım ve TSH değerim normale indi. Ve en ilginç tarafı o kadar zamandan sonra reglim gecikmedi. Bir dene istersen. Nasıl olsa doğal bir şey.
sen haşimatolu musun?deneyeceğim ipekcim
Allah razı olsun
benimde antikorlar tavan 1.300 ler de
o da var...
ben de yok yok
bir yeri düzeltirken bir yer bozuluyor
sanırım bana nasip olmayacak
stresin etkisi çok büyük
ben de yapı olarak hemen yelkenleri indiririm=)=),
tsh 40 dı
şuan 2,50
fsh 22- 17 değişiklik gösteriyor
şu yalan dünyadaki telaşlar işte
gözümüzü kapattığımızda bitecek hepsi
Olur olur ayol bende 33ume bastim nolcak nak icindeki o huzursuzlugu bi atsan inan olur. Ben buraktim ev tasidim elimizde sikisikti nakliye tutamadik hepsi elimuzden gecti esyalarin kafam bebekde degildi yani o kadar agir esyalar tasidim reglim duzensizdi olmadim diye birde tarlusal ictim megerse hamile kalmisim o ay.. hadi sikma canini kafayi rahatlat .. tek care bu. Hadi daha ikinciyi yapcaz :)deliverecim çok korkuyorum
4 yıl bitecek evliliğimizde yaşım geçiyor
içimdeki huzursuzluğu inan tarif edemem
çok üzgün ve mutsuzum
Allah razı olsun
Olur olur ayol bende 33ume bastim nolcak nak icindeki o huzursuzlugu bi atsan inan olur. Ben buraktim ev tasidim elimizde sikisikti nakliye tutamadik hepsi elimuzden gecti esyalarin kafam bebekde degildi yani o kadar agir esyalar tasidim reglim duzensizdi olmadim diye birde tarlusal ictim megerse hamile kalmisim o ay.. hadi sikma canini kafayi rahatlat .. tek care bu. Hadi daha ikinciyi yapcaz :)