lütfen yardımcı olun akıl verin

Iamhere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
5
1
1
40
Üniversitesi mezunu bekar bir bayanım. Karşıma gelen insanlara karşı hep seçici oldum. Eğitim, karakter, etkileşim, aile uyumu vs. Tam kafamdaki gibi biri çıktı karşıma fazlasıyla etkilendim, kendiside bana karşı boş değil. Birgün buluşup birşeyler yapalım dedi buluştuk. Birbirimizi tanımak için sohbet ettik konuştuk herşey yolunda idi ki son açıklamayı yapana kadar. Hakkımda bilmen gereken en önemli konu evlenip ayrıldım ve bir kızım var dedi. İyi düşün taşın ona göre bir karar ver dedi. Başımdan kaynar sular döküldü, şok oldum. Şaşkınlıktan konuşamadım. Benim durumumla karşılaşan bayanlar vardır eminim. Ben çok karışığım şuan, kafam allakpullak. Tonla soru işareti... Sizler ne yapardınız ya da ne yapmalıyım yardımcı olun. Yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var.

Kafanda en ufak bi "acaba" varsa "keske"ye donusturmeden hic bu ise kalkismayin derim.

Sana acik acik soylemis artik sna kalmis iyi dusun tasin cocuguda var sen hic evlenmedin galiba dhada ince dusün derim

[QUOTEll, post: 43269947, member: 694668"]Kafanda en ufak bi "acaba" varsa "keske"ye donusturmeden hic bu ise kalkismayin derim.[/QUOTE]
Güven vadeden ve çok temiz biri. Ayrılığı hakkında sorduğum tüm soruları geçiştirmeden içtenlikle cevapladı. Çocuk olmasa hiç düşünmezdim takılmazdım ancak çocuk meselesi... :((

Kendinizi bu konuda sorgulamanız gerek.
Sizi allakbullak eden nedir?
Bir kız çocuğuna nasıl davranılır bilemem.
Boşanmış bşr adam bana kullanılmış gibi gelir yapamam.
Karısından neden ayrılmış sorusu veya sebebi peşimi bırakmaz.
Bunlardan hangisi veya başka herhangi bir şey var mı?

Seviyorsan bence kabul et cok yakin tanidigim bir adam bile 2 cocuklu kendisinden büyük bir bayanla evlendi ve dul olmus olmasi cocuklari hic problem yapmiyor onlari seviyor cocuklarda onu
yani sahip cikabilcegini saniyorsan kabul et sevgi herseyi asar

benim esimde duldu,bir kere ayriligi yasadigi icin benden daha cok sahip cikti evliligimize,cocugun velayeti annesindemi babasindami

İnsanların hayatlarını geçmişlerini didikleyip,huzursuzluk çıkaran bırıysen..

Takıntılıysan,başkasının çocuğunu kendi evladın gibi göremeyeceksen..

Kimsenin gunahına girme..

Onun dışında evlenip boşanmış olmak kusur değildir..heleki kendine uygun olduğunu hissettiğin birini bulduysan..

Bu karari verecek sensin ailen ne düşünüyor.
Senin beklentin ne?
Anladigim kadariyla bosanma degil ama cocuk mesele senin icin
Velayetin annede olmasi sizin görmeyeceginiz anlamina gelmez buyudukce babaya daha cok ihtiyac duyacak olan bir kiz cocugu var ortada eger kaldiramayacaksan bitir

Bu arada adam niye en basta soyleyecegi seyi son soylemis seni iyice kendine bagladiktan sonra şart gibi sunmus önünüze

Olmuyo yaa annelik duygusunu tatmadan baska birinin cocugunda o texrube edinilmiyo hicccc boyle islere girme baslamadan bitsin
Sende anne olsan anlarim ama coxuk sorumlulugu cok zor helede sen annelik duygusunu yasamadiysan..
Cocuk annesiyle kalsa daha iii iiihh derim

Velayeti annesinde haftada bir gün görüyorum dedi. İnanın çok kötüyüm çok umutlu çok pozitif bakıyordum.
bu durumda eski esiyle gorusmesi seni nasil etkiler buna gore karar vermen lazim kolay karar verilecek bi konu degil iyice dusun tasin esinin bi eli devamli onlar uzerinde olucak olmak zorunda.kadin evli ise daha kolay olur senin acindan

Bu karari verecek sensin ailen ne düşünüyor.
Senin beklentin ne?
Anladigim kadariyla bosanma degil ama cocuk mesele senin icin
Velayetin annede olmasi sizin görmeyeceginiz anlamina gelmez buyudukce babaya daha cok ihtiyac duyacak olan bir kiz cocugu var ortada eger kaldiramayacaksan bitir

Bu arada adam niye en basta soyleyecegi seyi son soylemis seni iyice kendine bagladiktan sonra şart gibi sunmus önünüze
Kesinlikle haklısınız baba ile sürekli iletişim kuracak elbette farkındayım.
Birlikte değiliz şuan, karşılıklı birbirimizden etkilendik bu nedenle bu konuşma yapıldı. Başındayız yani henüz. Bil kararını ver ona göre devamını getirelim diyor.

Olmuyo yaa annelik duygusunu tatmadan baska birinin cocugunda o texrube edinilmiyo hicccc boyle islere girme baslamadan bitsin
Sende anne olsan anlarim ama coxuk sorumlulugu cok zor helede sen annelik duygusunu yasamadiysan..
Cocuk annesiyle kalsa daha iii iiihh derim
Annesiyle kalıyor çocuk

Back
X