Lütfen yardımcı olun arkadaşlar

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben 46 gün önce Doğum yaptım. Loğusa kanamam 40 gün sürdü yani arada bir iki gün kesildi çoğaldı vs. Damla Damla'da olsa 40 gün kadar sürdü. Tabi o arada adet olunmaz herhalde loğusa kanmasındır. Neyse bitti be 42. Gün eşimle birlikte olduk eşim korundu. Tabi bu doğru bir yöntem değil ama çok plansız gelişti herşey. İğne çok hormonlarla oynuyo spiral taktırayım diyordum ama olan oldu. Neyse ben korunmuş olsada kabuslar görüyorum tekrar hamile kalırmıyıö diye. Asıl sormak istediğim dün gece bir iki damla kan gelmiş sabahta sanki eskiden adet olacağımda pembe gelirdi ancak peçeteyle sildiğimde okadar az yani öyleydi yine dedim bukadar çabuk adetmi olcam açaba Sevindimde aslında hamile olmayayım diye ama gelen bişey Yok oda bitti. Bu neydi şimdi acayip korkmaya başladım:( lütfen yardımcı olun

sanmam cnm hamile olacagınıı ama tedbiride elde bırakma derim bence

Bence de değilsindir.
Sonuçta uzun süre ilişkiye girilmeyince ilk ilişkide biraz zorlanıyor orası.
Ama bundan sonra çok dikkatli olun.

Bence de değilsindir.
Sonuçta uzun süre ilişkiye girilmeyince ilk ilişkide biraz zorlanıyor orası.
Ama bundan sonra çok dikkatli olun.[/QUOTE
Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için Bugünde aynı şekilde çamaşırımı lekelemiş hafif kan var bende aspirin içtim adet oluyorsam getirsin diye kesinlikle eşimle ilişkiye yanaşmıyorum Zaten bu şüpheden sonra inşallah hamile filan olmam spiral taktırıcam zaten hem Bebek küçük onunla uğraşıyorum hem bir kaç gündür bunu düşünmekten sütüm kesilecek yA stresten

Aynı şeyi ben de yaşadım. Doğumdan 25 gün sonra kanamam kesilmişti 40 gün sonra da . İki üç damla kan geldi regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Hemen regl oldum iyi oldu derken arkası gelmedi. Doğumun üstünden 5 ay geçti ama ben hala regl olmadım.

Aynı şeyi ben de yaşadım. Doğumdan 25 gün sonra kanamam kesilmişti 40 gün sonra da . İki üç damla kan geldi regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Hemen regl oldum iyi oldu derken arkası gelmedi. Doğumun üstünden 5 ay geçti ama ben hala regl olmadım.
Benimde mi öyle olur acaba. Şu an adet oldum deme rahatlıcam bi dahaki isterse mir sene sonra olsun.zaten şu anki damla bile değil silince görüyorum anca okadar az yani. Valla salı gümü gidip spiralntaktyrayım diyorum. İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur

Benimde mi öyle olur acaba. Şu an adet oldum deme rahatlıcam bi dahaki isterse mir sene sonra olsun.zaten şu anki damla bile değil silince görüyorum anca okadar az yani. Valla salı gümü gidip spiralntaktyrayım diyorum. İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur
Ben de çamaşırda bile görmedim tuvalet kağıdındaydı yani birebir atbı şeyleri yaşamışız. Akabinde doktor kontrolüm vardı. Bu durumdan Bahsettim bir şey yok korunmaya devam dedi.

Değilmiş. Hala da olmadım.
Ay ne zor şeymiş bu ya. Peki o süre içinde hiç birliktelik yaşadınız mı eşinizle ve nasıl korunuyorsunuz şu an. Ben ne yapsam bilemedim ve o bir kez birlikte olduk diye de hamile olmamak için dua ediyorum çünkü bebeğim daha çok küçük ve işe devam etmem gerekiyor

Ay ne zor şeymiş bu ya. Peki o süre içinde hiç birliktelik yaşadınız mı eşinizle ve nasıl korunuyorsunuz şu an. Ben ne yapsam bilemedim ve o bir kez birlikte olduk diye de hamile olmamak için dua ediyorum çünkü bebeğim daha çok küçük ve işe devam etmem gerekiyor
Birliktelik yaşadık. Doktorumun ve sağlık ocağının tavsiyesi kondom biz de o şekilde korunuyoruz. Arada kaçamaklar oluyor tabiki. Ben de istemiyorum plansız bir hamilelik kızım daha çok küçük onunla tam anlamıyla ilgilenmeden ikinci olmasın istiyorum. Başta çok takıyordum kafama ama artık akışına bıraktım.
Eğer çok kafanıza takıldıysa erken hamilelik testiyle kontrol edebilirsiniz.

Birliktelik yaşadık. Doktorumun ve sağlık ocağının tavsiyesi kondom biz de o şekilde korunuyoruz. Arada kaçamaklar oluyor tabiki. Ben de istemiyorum plansız bir hamilelik kızım daha çok küçük onunla tam anlamıyla ilgilenmeden ikinci olmasın istiyorum. Başta çok takıyordum kafama ama artık akışına bıraktım.
Eğer çok kafanıza takıldıysa erken hamilelik testiyle kontrol edebilirsiniz.
Bu test adet gecikmesinden 4gün önce sonuç verir diyo biz nasıl yapıcaz ki adet olmuyoruz. Birlikteliğin üzerinden bir hafta geçti yapsam gözükür mü

Bu test adet gecikmesinden 4gün önce sonuç verir diyo biz nasıl yapıcaz ki adet olmuyoruz. Birlikteliğin üzerinden bir hafta geçti yapsam gözükür mü
Yap istersen çıkar belki. Erken hamilelik testi için adet döneminin bir önemi yok diye biliyorum ben. Sanırım ilişkiden 72 saat sonra gösteriyor. Yalnız emin değilim sadece duydum kullanmadım hiç.

Back
X