Bence de değilsindir.
Sonuçta uzun süre ilişkiye girilmeyince ilk ilişkide biraz zorlanıyor orası.
Ama bundan sonra çok dikkatli olun.[/QUOTE
Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için Bugünde aynı şekilde çamaşırımı lekelemiş hafif kan var bende aspirin içtim adet oluyorsam getirsin diye kesinlikle eşimle ilişkiye yanaşmıyorum Zaten bu şüpheden sonra inşallah hamile filan olmam spiral taktırıcam zaten hem Bebek küçük onunla uğraşıyorum hem bir kaç gündür bunu düşünmekten sütüm kesilecek yA stresten
Birde bu kanama ilişkiden iki gün sonra oldu onu da belirtmek istedimBence de değilsindir.
Sonuçta uzun süre ilişkiye girilmeyince ilk ilişkide biraz zorlanıyor orası.
Ama bundan sonra çok dikkatli olun.
Benimde mi öyle olur acaba. Şu an adet oldum deme rahatlıcam bi dahaki isterse mir sene sonra olsun.zaten şu anki damla bile değil silince görüyorum anca okadar az yani. Valla salı gümü gidip spiralntaktyrayım diyorum. İnşallah sıkıntılı bir durum yokturAynı şeyi ben de yaşadım. Doğumdan 25 gün sonra kanamam kesilmişti 40 gün sonra da . İki üç damla kan geldi regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Hemen regl oldum iyi oldu derken arkası gelmedi. Doğumun üstünden 5 ay geçti ama ben hala regl olmadım.
Ben de çamaşırda bile görmedim tuvalet kağıdındaydı yani birebir atbı şeyleri yaşamışız. Akabinde doktor kontrolüm vardı. Bu durumdan Bahsettim bir şey yok korunmaya devam dedi.Benimde mi öyle olur acaba. Şu an adet oldum deme rahatlıcam bi dahaki isterse mir sene sonra olsun.zaten şu anki damla bile değil silince görüyorum anca okadar az yani. Valla salı gümü gidip spiralntaktyrayım diyorum. İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur
Yani o sonradan olan adet kanaması değilmiymişBen de çamaşırda bile görmedim tuvalet kağıdındaydı yani birebir atbı şeyleri yaşamışız. Akabinde doktor kontrolüm vardı. Bu durumdan Bahsettim bir şey yok korunmaya devam dedi.
Değilmiş. Hala da olmadım.Yani o sonradan olan adet kanaması değilmiymiş
Ay ne zor şeymiş bu ya. Peki o süre içinde hiç birliktelik yaşadınız mı eşinizle ve nasıl korunuyorsunuz şu an. Ben ne yapsam bilemedim ve o bir kez birlikte olduk diye de hamile olmamak için dua ediyorum çünkü bebeğim daha çok küçük ve işe devam etmem gerekiyorDeğilmiş. Hala da olmadım.
Birliktelik yaşadık. Doktorumun ve sağlık ocağının tavsiyesi kondom biz de o şekilde korunuyoruz. Arada kaçamaklar oluyor tabiki. Ben de istemiyorum plansız bir hamilelik kızım daha çok küçük onunla tam anlamıyla ilgilenmeden ikinci olmasın istiyorum. Başta çok takıyordum kafama ama artık akışına bıraktım.Ay ne zor şeymiş bu ya. Peki o süre içinde hiç birliktelik yaşadınız mı eşinizle ve nasıl korunuyorsunuz şu an. Ben ne yapsam bilemedim ve o bir kez birlikte olduk diye de hamile olmamak için dua ediyorum çünkü bebeğim daha çok küçük ve işe devam etmem gerekiyor
Bu test adet gecikmesinden 4gün önce sonuç verir diyo biz nasıl yapıcaz ki adet olmuyoruz. Birlikteliğin üzerinden bir hafta geçti yapsam gözükür müBirliktelik yaşadık. Doktorumun ve sağlık ocağının tavsiyesi kondom biz de o şekilde korunuyoruz. Arada kaçamaklar oluyor tabiki. Ben de istemiyorum plansız bir hamilelik kızım daha çok küçük onunla tam anlamıyla ilgilenmeden ikinci olmasın istiyorum. Başta çok takıyordum kafama ama artık akışına bıraktım.
Eğer çok kafanıza takıldıysa erken hamilelik testiyle kontrol edebilirsiniz.
Yap istersen çıkar belki. Erken hamilelik testi için adet döneminin bir önemi yok diye biliyorum ben. Sanırım ilişkiden 72 saat sonra gösteriyor. Yalnız emin değilim sadece duydum kullanmadım hiç.Bu test adet gecikmesinden 4gün önce sonuç verir diyo biz nasıl yapıcaz ki adet olmuyoruz. Birlikteliğin üzerinden bir hafta geçti yapsam gözükür mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?