Lütfen yardımcı olun bilgim yok

Marsigo1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
86
13
8
31
Merhaba ben doğum yapalı 47 gün oldu 40 bitmesine 3 4 gün kala kesilmeye başladı 40 ta tam bitmişti artık dün yine kanamam başladı bugün çoğaldı rengi kırmızı adetmiyim yoksa 40 kanaması devammı ediyor bilmiyorum ona göre doktora görünmem gerekiyor lütfen bilgi olan kardeşlerim yardımcı olsun bana rahimimdede ağrı oluyor biraz normalde adetliyken yumurtalıklarımda çok sancım olurdu ALLAH rızası için

Böyle bir durumda sormanız bile hata bilgim yok fakat, çok kanama ve ağrı eşlik ediyorsa kontrol ettirin mutlaka sonuçta yeni doğum yaptınız enfeksiyona çok açıksınız şuan kontrollerinizi ihmal etmeyin geçmiş olsun

Doktora gidip baktirin benim kanama az oldu 20gun kadar surdu martda dogum yapip nisanda adet olmuştum sezeryandi benimkisi.

Biz ne bilelim herkeste farklı oluyor doktora gitsenize birde Allah rızası için diyorsunuz ya

Evet hiçmi size bakmadilar?Evli kadinlara vajinal ultrason yapiyorlar bakirelere karindan bakiliyor.Vajinaldan daha net iyi goruluyor herşey
Bir kere tek yapıldı ben perişan oldum ondan sonra yine o yapılıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…