Adetim iki gün gecikti bebek istiyoruz iki üç gün öncede iki kere lekenme oldu adet sandım devamı gelmedi sonra böyle akıntılar gelmeye başladı daha önce hıc olmadı başına gelen var mı hamile olabilir miyim
Adetim iki gün gecikti bebek istiyoruz iki üç gün öncede iki kere lekenme oldu adet sandım devamı gelmedi sonra böyle akıntılar gelmeye başladı daha önce hıc olmadı başına gelen var mı hamile olabilir miyim Eki Görüntüle 3116644
Onu da yaşadım adetime üç dört gün kala az miktarda bir gün arayla kahverengi gibi Kan geldi sonra gelmedi bu arada yasak olduğunu bilmiyordum fotografin yeniyim burda ve adetim üç gün gecikti
Bugün gene biraz kan gelmiş adet mi gelecek yoksa su yerleşme kanaması mi ne bu delircem artık en son olan lekelenme bes gün önceydi şimdi bida gelmis böyle ara ara mi oluyor yerleşme kanaması
Bugün gene biraz kan gelmiş adet mi gelecek yoksa su yerleşme kanaması mi ne bu delircem artık en son olan lekelenme bes gün önceydi şimdi bida gelmis böyle ara ara mi oluyor yerleşme kanaması