İki yıldır evli ve bir bebeği olan bir kadın, doğumdan sonra eşiyle çok kötü bir anlaşmazlık yaşıyor buna lohusalığın da büyük bir etkisi var hem destek yok hem lohusa bir kadın psikolojikmen çok çökmüş artık ne kendine ne eşine yetişemeyen bitik durumda bir kadın. Evde kavga gürültü hergun artıyor şiddet olmaya başlıyor haliyle saygı ve sevgi de git gide azalıyor. Maddi durum da kötüye gidince bunların hepsi bir araya geldiğinde büyük bir deprem etkisi olmuş evliliğinde. Eşi en son evlerini anne babasının evine taşımak beraber yaşamak istemiş, kadının rızası olmadığı halde de evini anne babasının evine taşımış adam. Konuyu uzatmadan kadın ailesine durumu anlatıyor ve ailesinin yanına dinlenmeye geliyor ruhen toparlandıktan sonra ailesinin olduğu şehre tayinini istiyor. Şuan ayrılar adam kadını geri çağırıyor olduğu şehre. Kadın ise kocasının aile dolduruşuna çok çabuk geldiği için ve ayrıca son günlerde şiddet hakaret ve rızası olmadan evini ev içine kayınpeder kaynana evine taşıdığı için eşine ben oraya gelmem tayinimi de aldım sen buraya gel bu şehirde yaşayalım diyor. Adam şuan istese bile karısının yanına gelemiyor çünkü anne babası karına söz dinlet onun ayağına gitme diyor size şimdi soruyorum bunun sonu ne olur ne yapılsa iyidir kadın haksız mı kadın ne yapsa doğru olur lütfen gören herkes cevaplasın
Kadın geri adım atmasın.İki yıldır evli ve bir bebeği olan bir kadın, doğumdan sonra eşiyle çok kötü bir anlaşmazlık yaşıyor buna lohusalığın da büyük bir etkisi var hem destek yok hem lohusa bir kadın psikolojikmen çok çökmüş artık ne kendine ne eşine yetişemeyen bitik durumda bir kadın. Evde kavga gürültü hergun artıyor şiddet olmaya başlıyor haliyle saygı ve sevgi de git gide azalıyor. Maddi durum da kötüye gidince bunların hepsi bir araya geldiğinde büyük bir deprem etkisi olmuş evliliğinde. Eşi en son evlerini anne babasının evine taşımak beraber yaşamak istemiş, kadının rızası olmadığı halde de evini anne babasının evine taşımış adam. Konuyu uzatmadan kadın ailesine durumu anlatıyor ve ailesinin yanına dinlenmeye geliyor ruhen toparlandıktan sonra ailesinin olduğu şehre tayinini istiyor. Şuan ayrılar adam kadını geri çağırıyor olduğu şehre. Kadın ise kocasının aile dolduruşuna çok çabuk geldiği için ve ayrıca son günlerde şiddet hakaret ve rızası olmadan evini ev içine kayınpeder kaynana evine taşıdığı için eşine ben oraya gelmem tayinimi de aldım sen buraya gel bu şehirde yaşayalım diyor. Adam şuan istese bile karısının yanına gelemiyor çünkü anne babası karına söz dinlet onun ayağına gitme diyor size şimdi soruyorum bunun sonu ne olur ne yapılsa iyidir kadın haksız mı kadın ne yapsa doğru olur lütfen gören herkes cevaplasın
Böyle adamdan çok güzel boşanılır. Tam boşanmalık adamİki yıldır evli ve bir bebeği olan bir kadın, doğumdan sonra eşiyle çok kötü bir anlaşmazlık yaşıyor buna lohusalığın da büyük bir etkisi var hem destek yok hem lohusa bir kadın psikolojikmen çok çökmüş artık ne kendine ne eşine yetişemeyen bitik durumda bir kadın. Evde kavga gürültü hergun artıyor şiddet olmaya başlıyor haliyle saygı ve sevgi de git gide azalıyor. Maddi durum da kötüye gidince bunların hepsi bir araya geldiğinde büyük bir deprem etkisi olmuş evliliğinde. Eşi en son evlerini anne babasının evine taşımak beraber yaşamak istemiş, kadının rızası olmadığı halde de evini anne babasının evine taşımış adam. Konuyu uzatmadan kadın ailesine durumu anlatıyor ve ailesinin yanına dinlenmeye geliyor ruhen toparlandıktan sonra ailesinin olduğu şehre tayinini istiyor. Şuan ayrılar adam kadını geri çağırıyor olduğu şehre. Kadın ise kocasının aile dolduruşuna çok çabuk geldiği için ve ayrıca son günlerde şiddet hakaret ve rızası olmadan evini ev içine kayınpeder kaynana evine taşıdığı için eşine ben oraya gelmem tayinimi de aldım sen buraya gel bu şehirde yaşayalım diyor. Adam şuan istese bile karısının yanına gelemiyor çünkü anne babası karına söz dinlet onun ayağına gitme diyor size şimdi soruyorum bunun sonu ne olur ne yapılsa iyidir kadın haksız mı kadın ne yapsa doğru olur lütfen gören herkes cevaplasın
Kadın yapacağını fazlasıyla yapmış zaten, şimdi sıra adamda bakalım üstüne düşeni yapabilecek mi?İki yıldır evli ve bir bebeği olan bir kadın, doğumdan sonra eşiyle çok kötü bir anlaşmazlık yaşıyor buna lohusalığın da büyük bir etkisi var hem destek yok hem lohusa bir kadın psikolojikmen çok çökmüş artık ne kendine ne eşine yetişemeyen bitik durumda bir kadın. Evde kavga gürültü hergun artıyor şiddet olmaya başlıyor haliyle saygı ve sevgi de git gide azalıyor. Maddi durum da kötüye gidince bunların hepsi bir araya geldiğinde büyük bir deprem etkisi olmuş evliliğinde. Eşi en son evlerini anne babasının evine taşımak beraber yaşamak istemiş, kadının rızası olmadığı halde de evini anne babasının evine taşımış adam. Konuyu uzatmadan kadın ailesine durumu anlatıyor ve ailesinin yanına dinlenmeye geliyor ruhen toparlandıktan sonra ailesinin olduğu şehre tayinini istiyor. Şuan ayrılar adam kadını geri çağırıyor olduğu şehre. Kadın ise kocasının aile dolduruşuna çok çabuk geldiği için ve ayrıca son günlerde şiddet hakaret ve rızası olmadan evini ev içine kayınpeder kaynana evine taşıdığı için eşine ben oraya gelmem tayinimi de aldım sen buraya gel bu şehirde yaşayalım diyor. Adam şuan istese bile karısının yanına gelemiyor çünkü anne babası karına söz dinlet onun ayağına gitme diyor size şimdi soruyorum bunun sonu ne olur ne yapılsa iyidir kadın haksız mı kadın ne yapsa doğru olur lütfen gören herkes cevaplasın
Adamın ailesinde sorun. Sonuçta bu kişiler bu adamı yetiştirmiş. Belli ki hala kendi kararlarını almak konusunda yetersiz. Fazlaca ailesinin baskısı altında kalmış. Eşini dolduruşa getirip de kendi istediklerini yaptırıyorlar. O yüzden evlenmeden önce eş adayının aile içindeki geçim ve iletişimine de bakmak lazım. Evlilik arefesinde de bu tip şeyler kendini belli ediyor. Ya pişmansa hatalarını telafi etsin, ailesiyle konuşup da sınırını koysun. Ya da koyamıyorsa başkasının kızının başını daha fazla yakmasın yani. Yarın öbür gün ailesi doldursa çocuğunu da mı dayakla "terbiye" edecekmiş? Ailesinin ve kendisinin kadın ile ilgili çok yanlış düşünceleri ve eylemleri var. Göbek bağını ailesinden koparıp da kendi ailesi olduğunun bilincine varmadıktan ve de bir eşe nasıl davranıp davranmaması gerektiğini bilmeden muhtemelen yine aynı şeyler yaşanır. Adam pişmansa gitsin kursun yuvasını yeniden, alsın eşinin gönlünü, oturup adam akıllı konuşup ne isteyip ne istemediklerini yeniden konuşsunlar, birlikte bir karara varsınlar olur mu olmaz mı diye. Ama adam dövüp sövüp, zorla anasının evinde kalmaya niyetliyse otursun oturduğu yerde.İki yıldır evli ve bir bebeği olan bir kadın, doğumdan sonra eşiyle çok kötü bir anlaşmazlık yaşıyor buna lohusalığın da büyük bir etkisi var hem destek yok hem lohusa bir kadın psikolojikmen çok çökmüş artık ne kendine ne eşine yetişemeyen bitik durumda bir kadın. Evde kavga gürültü hergun artıyor şiddet olmaya başlıyor haliyle saygı ve sevgi de git gide azalıyor. Maddi durum da kötüye gidince bunların hepsi bir araya geldiğinde büyük bir deprem etkisi olmuş evliliğinde. Eşi en son evlerini anne babasının evine taşımak beraber yaşamak istemiş, kadının rızası olmadığı halde de evini anne babasının evine taşımış adam. Konuyu uzatmadan kadın ailesine durumu anlatıyor ve ailesinin yanına dinlenmeye geliyor ruhen toparlandıktan sonra ailesinin olduğu şehre tayinini istiyor. Şuan ayrılar adam kadını geri çağırıyor olduğu şehre. Kadın ise kocasının aile dolduruşuna çok çabuk geldiği için ve ayrıca son günlerde şiddet hakaret ve rızası olmadan evini ev içine kayınpeder kaynana evine taşıdığı için eşine ben oraya gelmem tayinimi de aldım sen buraya gel bu şehirde yaşayalım diyor. Adam şuan istese bile karısının yanına gelemiyor çünkü anne babası karına söz dinlet onun ayağına gitme diyor size şimdi soruyorum bunun sonu ne olur ne yapılsa iyidir kadın haksız mı kadın ne yapsa doğru olur lütfen gören herkes cevaplasın
Çünküm bi kerem kocasının ailesi olmasa dört dörtlük adam, aralarından su sızmıyor. Ah o ailesi yok mu?Kadın ne güzel almış tayini kurtulmuş. Hala çağırıp durmasın adamı. Ne diye çağırıyor,biraz da gelip o şehirde beni dövsün diye mi düşünüyor anlayamadım
Keşke kendi imkanlarıyla belasını bulsa böyle adamlar,ne güzel olurÇünküm bi kerem kocasının ailesi olmasa dört dörtlük adam, aralarından su sızmıyor. Ah o ailesi yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?