Lütfen yardımcı olun fotoğraflı yerleşme kanaması mı

derin2789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
50
3
1
23
Eki Görüntüle 3583868 Adetime az kaldı yarın falan olmam lazım dün ve bugün bu şekilde lekelenme yaşıyorum daha açığıda gelmişti bunun ve kagveremgide geliyor yerleşme kanaması mı Ella içmiştim 14 gün önce onun yan etkisi mi

Allah aşkına şu fotoğrafi sil. Akan kanının resmini atıyorsun bu ne iğrençlik ya belirti yaz olayı anlat kan fotoğrafı atmak nedir ya. İnsan şunu atarken şuraya iki dakika düşünür ayıp denen birşey var millet neden senin kanına baksın ya

Haklısın özür dilerim ama normalde de burda paylaşıldığı için attım gördüm bi kaç kişide nerden nasıl siliniyor bulamadım yardımcı olursan silicem

Her gördüğünüzü uygulayın Ella için yerleşme kanaması kollayın falan, daha çok test yaparsın bu kafayla, şikayet ettim zaten kaldırırlar, ya da düzenle falan yap sil, atanların da kaldırılıyor yasak böyle şeyler, hasta var gebe var, kan tutan var, detaylı şekilde ne oldu ne bekliyorsun belirti ne onları yaz, böyle anlaşılmaz birşey.

Bulamadım ama şikayet ettiyseniz kaldırırlar ozaman tekraradan özür dilerim

Arkadaş platformda yeni belliki bu kadar tepki göstermemek lazım zaten rica etmişsiniz kaldırmaya çalışmış şikayetinizi de etmişsiniz düzgünce uyarıp yardımcı olabiliriz sonuçta insnalar buraya farklı psikolojilerle mecbur kalıp sürekli düşündüğü için yazıyor biraz daha sakin olalım bence

Sen bir idrar testi yap istersen bakalım sonuç nasıl çıkacak buraya atarsın tekrar bakarız inşallah

Ama canım Haklısında kanlı fotoda atmazsın ama, olur mu şey?
Hani yani bunlarıda bilmemiz gerekir.
Belirti dersin tarif edersin

Ama canım Haklısında kanlı fotoda atmazsın ama, olur mu şey?
Hani yani bunlarıda bilmemiz gerekir.
Belirti dersin tarif edersin
O an ne yaşadı bilemeyiz maalesef böyle yapanlar oluyor bir de üste çıkıyorlar o zaman haklısınız arkadaş özrünü dilemiş çok mahcup olmuş. Belki de çok sağlıklı düşünemediği bir andır

Niye bu kadar azarladınız ki özür dilemiş iki kere biraz daha nazikçe uyarabilirsiniz kimsenin kimseyi azarlama hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…