lutfen yardimci olun hamilelikte agri

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
16 haftalik hamileyim doktorun dedigine 17 haftalik 3 gunluk gebeyim bugun kontrol oldum doktorun her sey normal diyor. karindan bakti. AMA BIR HAFTADAN BERI ACAYIB BEL AGRISI VAR BUNUNLA BIRLIKTE ICIN BULANIYO DOKTOR SOYLEDIM HER SEY NORMAL DEDI.

İçim bulanıyor derken?
Midem bulanıyor mu demek istediniz, bulanır zaten.
Bel ağrısı da çok doğal, abuk sabuk yerleriniz de ağrıyabilir her şey normal.

Canim doktorun bir sikinti gorse soylerdi hersey normalmis bak. Arkadaşım fizik tedaviye başlıcam diyordu o kadar agrimis belin. Can taşıyorsun denen alt üst şu an. Benimde ağrırdı. Eskiler kız kasiga erkek bele vurur derler ama bilemedim şimdi ;)

16 haftalik hamileyim doktorun dedigine 17 haftalik 3 gunluk gebeyim bugun kontrol oldum doktorun her sey normal diyor. karindan bakti. AMA BIR HAFTADAN BERI ACAYIB BEL AGRISI VAR BUNUNLA BIRLIKTE ICIN BULANIYO DOKTOR SOYLEDIM HER SEY NORMAL DEDI.
Eğer doktorun da bir sorun görmediyse endişelenme. Hamilelikte bel ağrıları, kasık ağrıları, ufak kanamalar, mide bulantıları, bacak ve baş ağrıları görülebiliyor. Yani vücudunun her yeri ağrıyabilir sorun yok. Tabi doktor kontrolü olduğu sürece. Aman normalmiş deyip de kontrollerini asla aksatma.

İçim bulanıyor derken?
Midem bulanıyor mu demek istediniz, bulanır zaten.
Bel ağrısı da çok doğal, abuk sabuk yerleriniz de ağrıyabilir her şey normal.

Canim doktorun bir sikinti gorse soylerdi hersey normalmis bak. Arkadaşım fizik tedaviye başlıcam diyordu o kadar agrimis belin. Can taşıyorsun denen alt üst şu an. Benimde ağrırdı. Eskiler kız kasiga erkek bele vurur derler ama bilemedim şimdi :KK66:

Eğer doktorun da bir sorun görmediyse endişelenme. Hamilelikte bel ağrıları, kasık ağrıları, ufak kanamalar, mide bulantıları, bacak ve baş ağrıları görülebiliyor. Yani vücudunun her yeri ağrıyabilir sorun yok. Tabi doktor kontrolü olduğu sürece. Aman normalmiş deyip de kontrollerini asla aksatma.
suan agridan agliyorum cok kotuyum ya bebegimi kaybedersen diye korkuyorum.

Şu an senin için en zararlı şey emin ol stres. Bebeğini korumak istiyorsan bir an önce bu korkulardan kurtulman lazım. Doktorunla konuş, eğer senin için zararlı değilse hamileler için egzersizler ve plates hareketleri var. Bel ağrısına çok iyi geliyor. İlerleyen dönemlerde bel destek bantları da kullanabilirsin. Ama dediğim gibi önce doktordan onay alman gerekiyor.

Şu an senin için en zararlı şey emin ol stres. Bebeğini korumak istiyorsan bir an önce bu korkulardan kurtulman lazım. Doktorunla konuş, eğer senin için zararlı değilse hamileler için egzersizler ve plates hareketleri var. Bel ağrısına çok iyi geliyor. İlerleyen dönemlerde bel destek bantları da kullanabilirsin. Ama dediğim gibi önce doktordan onay alman gerekiyor.
sagol cok tesekkurler yarin annem doktorla konuscak zaten

Ağrıdan değil ama böyle ağlarsan kaybedersin bebeğini. Senin üzüntüm ona da yansir bilmiyor musun ? Doktor herşey normal demiş neyi stres yapıyorsun ki bu kadar. Belin ağrıyor karnin değil. Karın agrisindan kork

İstersen başka doktora da görün için rahatlasin

Back
X