Bide geçen ay yaptım testi bozuk çıkmıştır dedim. Bu ayda olmayınca korkmaya başladım.Umarım kilodur. Doğru ztn 15 kilo aldım ona dayalı adet olmayabilirim dedim. Şoka uğramış olabilr vücudum. Yaz geliyor ağır diyet yapmam lazım. İnş değilimdir.
Hamilesiniz kaç dk da çıktı sonuç Rabbim hayırlı eylesinOcak ayı 20sinde hasta oldum. 27disinde sonlandı. O günden beri hasta olmadım. Geçen ay gebelik testi aldım. Kalkar kalkmaz yaptım. Ancak test fazla belirgin değil. Hiç bir belirtimde yok. Sadece kasıklarımda kramp ve ağrı oluyor. 2 yıllık evliyim. Ve bebek düşünmüyorum. Korkumdan hastaneye de gidemiyorum. Lütfen yardımı olurmusunuz?
Bu test geçen aydan mi ? Eğer öyle ise kuruma.cizgisidirOcak ayı 20sinde hasta oldum. 27disinde sonlandı. O günden beri hasta olmadım. Geçen ay gebelik testi aldım. Kalkar kalkmaz yaptım. Ancak test fazla belirgin değil. Hiç bir belirtimde yok. Sadece kasıklarımda kramp ve ağrı oluyor. 2 yıllık evliyim. Ve bebek düşünmüyorum. Korkumdan hastaneye de gidemiyorum. Lütfen yardımı olurmusunuz?
Hamilesiniz kaç dk da çıktı sonuç Rabbim hayırlı eylesin
Sorun orda. Test yaptım. O sırada arkadaşım aradı sohbete daldım. 30 dk sonra tuvalete gittiğimde bunu gördüm. Gebelik beklemiyorum aslında deneme amaçlı yaptımHamilesiniz kaç dk da çıktı sonuç Rabbim hayırlı eylesin
Evet geçen aydan ama bir kaç saatlik fotoğraf sonrasında çöpe attım ztnBu test geçen aydan mi ? Eğer öyle ise kuruma.cizgisidir
Hamilesiniz kaç dk da çıktı sonuç Rabbim hayırlı eylesin
Pozitif gibi test bozuk gibi de anlamadım tam ama çift çizgi var yani. en sağlıklı sonuç kan testi
Testten korkuyorum. Henüz gebeliğe hazır değilim.Pozitif gibi test bozuk gibi de anlamadım tam ama çift çizgi var yani. en sağlıklı sonuç kan testi
Pozitif te görünüyor ama biraz bulanik bozuk gibi de cikmis tam anlamayamadim..fakat geçen aydan bu yana yani ne zamandır adet olmuyorsunuz bir doktora gorunun mutlakaOcak ayı 20sinde hasta oldum. 27disinde sonlandı. O günden beri hasta olmadım. Geçen ay gebelik testi aldım. Kalkar kalkmaz yaptım. Ancak test fazla belirgin değil. Hiç bir belirtimde yok. Sadece kasıklarımda kramp ve ağrı oluyor. 2 yıllık evliyim. Ve bebek düşünmüyorum. Korkumdan hastaneye de gidemiyorum. Lütfen yardımı olurmusunuz?
Hakkında hayırlısı olsun. Özel sebepler mi bebek Harika bişey ama Rabbim isteyenlere nasip etsin öncelikle ama yani sana da nasip olmuşsa eğer çok güzel bi duygu emin ol.Testten korkuyorum. Henüz gebeliğe hazır değilim.
3 ay oldu nerdeyse. Sanırım cinsiyetini öğrenip gelcmPozitif te görünüyor ama biraz bulanik bozuk gibi de cikmis tam anlamayamadim..fakat geçen aydan bu yana yani ne zamandır adet olmuyorsunuz bir doktora gorunun mutlaka
O zmn yarım asmye gideyim.Eğer Ocak ayından beri adet olmuyorsanız, testte o zamana aitse 3 aylık hamile oluyorsunuz bu durumda.
Bu gayet belli çif çizgi kuruma çizgisi böyle olmaz hayalet çizgi olur.
Biran önce kan verin yada bi Dr a görünün derim.
Yaşımdan dolayı. Vede üni okuyorum şuanda.Hakkında hayırlısı olsun. Özel sebepler mi bebek Harika bişey ama Rabbim isteyenlere nasip etsin öncelikle ama yani sana da nasip olmuşsa eğer çok güzel bi duygu emin ol.
yani 3 aydır adet olmuyorsun nasıl dayandın bu zamana kadar hamileysen cinsiyeti bile öğrenirsin hemen bi kadın doğum Dr a görün derimO zmn yarım asmye gideyim.
Çok kilo aldım karın bölgemde. Hormonal olarak düşündüm. Strese dayalıdır dedim. Belkide öyledir.yani 3 aydır adet olmuyorsun nasıl dayandın bu zamana kadar hamileysen cinsiyeti bile öğrenirsin hemen bi kadın doğum Dr a görün derim
3 ayda karın şişmez ama canım o şişkinliktendir gaz falan varsa. Merakta ettim şimdi pozitif mi acaba :) şöyle de bir durum var 3 aylıksa o ikinci çizgi t çizgisinden bile koyu çıkması lazımdı. Benim ikisi de aynı koyulukta çıkmıştı adet olacağım gün yapmıştım test düşün. Sen 3 ay geçti diyosunÇok kilo aldım karın bölgemde. Hormonal olarak düşündüm. Strese dayalıdır dedim. Belkide öyledir.
Umarım kilodur. Doğru ztn 15 kilo aldım ona dayalı adet olmayabilirim dedim. Şoka uğramış olabilr vücudum. Yaz geliyor ağır diyet yapmam lazım. İnş değilimdir.3 ayda karın şişmez ama canım o şişkinliktendir gaz falan varsa. Merakta ettim şimdi pozitif mi acaba :) şöyle de bir durum var 3 aylıksa o ikinci çizgi t çizgisinden bile koyu çıkması lazımdı. Benim ikisi de aynı koyulukta çıkmıştı adet olacağım gün yapmıştım test düşün. Sen 3 ay geçti diyosunhakkında hayırlısı neyse o olsun gönlüne göresi olsun inşallah
Bide geçen ay yaptım testi bozuk çıkmıştır dedim. Bu ayda olmayınca korkmaya başladım.Umarım kilodur. Doğru ztn 15 kilo aldım ona dayalı adet olmayabilirim dedim. Şoka uğramış olabilr vücudum. Yaz geliyor ağır diyet yapmam lazım. İnş değilimdir.
Bi test daha yapsanıza hemen evde varsa ya da hiç merak edip bu ay yapmadınız mıBide geçen ay yaptım testi bozuk çıkmıştır dedim. Bu ayda olmayınca korkmaya başladım.
Hyr. Çünkü planımda bebek yokBi test daha yapsanıza hemen evde varsa ya da hiç merak edip bu ay yapmadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?