Lütfen yardımcı olun. Hamilemiyim??

Ceydasnnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
11
En iyi cevaplar
1
3
1
27
Ocak ayı 20sinde hasta oldum. 27disinde sonlandı. O günden beri hasta olmadım. Geçen ay gebelik testi aldım. Kalkar kalkmaz yaptım. Ancak test fazla belirgin değil. Hiç bir belirtimde yok. Sadece kasıklarımda kramp ve ağrı oluyor. 2 yıllık evliyim. Ve bebek düşünmüyorum. Korkumdan hastaneye de gidemiyorum. Lütfen yardımı olurmusunuz?

Eklentiler

• IMG_20220427_225122.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20220427_225220.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 52
Hamilesiniz kaç dk da çıktı sonuç Rabbim hayırlı eylesin

Bu test geçen aydan mi ? Eğer öyle ise kuruma.cizgisidir

Pozitif te görünüyor ama biraz bulanik bozuk gibi de cikmis tam anlamayamadim..fakat geçen aydan bu yana yani ne zamandır adet olmuyorsunuz bir doktora gorunun mutlaka

Eğer Ocak ayından beri adet olmuyorsanız, testte o zamana aitse 3 aylık hamile oluyorsunuz bu durumda.
Bu gayet belli çif çizgi kuruma çizgisi böyle olmaz hayalet çizgi olur.
Biran önce kan verin yada bi Dr a görünün derim.

Çok kilo aldım karın bölgemde. Hormonal olarak düşündüm. Strese dayalıdır dedim. Belkide öyledir.
3 ayda karın şişmez ama canım o şişkinliktendir gaz falan varsa. Merakta ettim şimdi pozitif mi acaba :) şöyle de bir durum var 3 aylıksa o ikinci çizgi t çizgisinden bile koyu çıkması lazımdı. Benim ikisi de aynı koyulukta çıkmıştı adet olacağım gün yapmıştım test düşün. Sen 3 ay geçti diyosun hakkında hayırlısı neyse o olsun gönlüne göresi olsun inşallah

Umarım kilodur. Doğru ztn 15 kilo aldım ona dayalı adet olmayabilirim dedim. Şoka uğramış olabilr vücudum. Yaz geliyor ağır diyet yapmam lazım. İnş değilimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…