Lütfen yardımcı olun iyileşiyorsun diyor ama sanmıyorum

deva-12

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
402
62
13
Travma sonrası stres bozukluğu dolayısıyla travma tedavisi alıyorum ve ağır geçiyor

kendimi şu zamana kadar yok sayıyor insanların gözünden yaşıyordum hayatı

kendimi farkettiğim ve hayatı farkettiğim andan beri iyileşme diyor terapist buna tüm gerçeklik algım bozuldu

Tüm hayatım bi rüya gibi geliyor

tüm gerçekliğim bi bozukluk gibi

yanş hayat çok garibime gidiyor

yaşıylrum ama robot hissi var

kendimi bile kendim olduğunu yeni anladım hep tuhaf hareketler öfke kriz falan yaşıyordum

şimdi ben napıcam kendimi dünyada hissetmiyorum

Travma sonrası stres bozukluğu dolayısıyla travma tedavisi alıyorum ve ağır geçiyor

kendimi şu zamana kadar yok sayıyor insanların gözünden yaşıyordum hayatı

kendimi farkettiğim ve hayatı farkettiğim andan beri iyileşme diyor terapist buna tüm gerçeklik algım bozuldu

Tüm hayatım bi rüya gibi geliyor

tüm gerçekliğim bi bozukluk gibi

yanş hayat çok garibime gidiyor

yaşıylrum ama robot hissi var

kendimi bile kendim olduğunu yeni anladım hep tuhaf hareketler öfke kriz falan yaşıyordum

şimdi ben napıcam kendimi dünyada hissetmiyorum
Çok sıkıntılı Allah şifa versin inşallah
Bellibir süre inzivaya cekilmeni öneririm bu psikolojideyken tam zamanı biraz seni yaratanla yalnız klip dusunmeni birazda olsa ibadet etmeni tavsiye ederim çok faydasını göreceksin

Dışardan tedavi yeterli gelmıyorsa yatış isteyecek tamamen gözetim altında tedavimizi uygulamalarına izin vereceksınız . Yani buraya açtığınız konular yorumsuz kalıyor çünkü insanlara aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz kendınız için en ufak yeniliğe açık değilsiniz .

Back
X