Kızlar Travma sonrası stres bozukluğu nedeniyle tedavi alıyorum 1 sene dolu dolu oldu . Tedavim uzun sürüyor aşırı psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm . Panik atak , yaygın anksiyete , kimlik karışıklığı , Dissosiyatif belirtiler , border bazı örtüntüleri -boşluk hissi ve öfke kontrolsüzlüğü gibi bir çok sorunum vardı . Tedavim hala devam etmekte fakat son zamanlarda hayat bana iyice tuhaf gözükmeye başladı . Düzelmeler oldukça yaşadığım hayat içimdeki ben hepsini yeni farketmeye başladım . Kontrol edebilme duygusunu düşüncelerime gözlemci olma hissini yeni yeni tadıyorum , normalde uçlarda duygular yaşar kendime acı çektiren ortamlarda bulunurdum . Bunlar geçti fakat içimde sürekli bi boşluk ve anlamsızlık üzüntü hissi var . Yastayım sanki . Buna bağlı anksiyete ölüm korkum devam ediyor . İyileşme bu kadar sancılı mı , bu tarz tedavi olup bu yollardan geçen birileri varsa sesimi duyuyorsanız bana bişeyler yazar mısınız ? O konfor alanından çıktıkça beynim öleceksin diyip duruyor , kafaya takıyorum durumumu . Yaşadıklarım 3 yaşından beri şiddet görmem çok ağrıma gidiyor . Yaşanan yaşandı bitti tabi ama etkileri hala sürmesi can yakıcı . Derin bi kabulleniş ve buna bağlı hayata karşı algı değişikliğim mevcut biraz destek olur musunuz ? Terapistim iyileşme yolu farkındalık yas ve iyileşme şeklinde gidecek diyor .. destek için 2 haftadır 5 mg bi antidepresana başladım ama o da ölüm korkumu geçirmedi …