Çok teşekkür ederimm içimi rahatlattınız vallahii doktorda çok açıklama yapmadı çok teşekkür ederim tekrardanHaftayla alakası yok normal gelişen gebelikte beta yüksekliğine göre kese görünür, beta şimdi 500civarindadir muhtemelen, bu beta kese için yeterli değil, 1500u geçince vajinal ultrasonda, 3000i geçince karından ultrasonla görünmeye başlar, tekrar betana baktır istersen yarın, uğraşmak istemezsen haftaya git kontrole görünür inşallah
Betanız düşük daha benim 5+4 te beta 10 binlerdeydi kese ve bebek görünmüştü sizin geç döllenme olabilir5 hafta 4 günlük gebeyim 3 gün önce 213 çıktı beta bugün normal ultrason baktırdım kese göremedi doktor normalde internette 5.5-6 hafta arasında kese görülür diyodu bugün göremedi doktor başına böyle gelen varmı yoksa 6. Haftadamı gitmeliyim
Canım haftaya göre değil beta değerine göre kese için doktora git. 1500 civarında vajinal 3000 civarında karından kese gözükür. Benim de son adet tarihime göre 5+1 ken betam 414 çıkmıştı. Geç döllenme oldu çünkü. Senin de öyle olmuş değerin 2 günde 2 katı arttıysa içini ferah tut zaten ileriki usglerde son adet tarihini değiştirip bebeğin haftasını ona göre hesaplıyorlar. 1 hafta sonra gidersen keseyi görürsün inşallah5 hafta 4 günlük gebeyim 3 gün önce 213 çıktı beta bugün normal ultrason baktırdım kese göremedi doktor normalde internette 5.5-6 hafta arasında kese görülür diyodu bugün göremedi doktor başına böyle gelen varmı yoksa 6. Haftadamı gitmeliyim
Yani bilmiyorum bugün tekrar yaptırdım 858.3 geldi 3 günde güzel artmış dedi doktor son adet tarihimin ilk günü 11 mayıs böyle hesaplanıyor dediler 5 hafta 4 gün oluyo geç döllenmemi diye bende sordum bence değil dedi doktor ama5 haftaya göre beta biraz düşük geldi geç yumurtlama mı yaşadınız
Önemli olan güzel artış sayılara takılmamak lazım ve sizin de çok güzel artmış maşallah hayırlı olsunYani bilmiyorum bugün tekrar yaptırdım 858.3 geldi 3 günde güzel artmış dedi doktor son adet tarihimin ilk günü 11 mayıs böyle hesaplanıyor dediler 5 hafta 4 gün oluyo geç döllenmemi diye bende sordum bence değil dedi doktor ama
Yani bilmiyorumm daha tam kendi doktoruma gidemedim haftaya gidicem kese görmek içinBetanız düşük daha benim 5+4 te beta 10 binlerdeydi kese ve bebek görünmüştü sizin geç döllenme olabilir
Çok teşekkür ederim sağolunnÖnemli olan güzel artış sayılara takılmamak lazım ve sizin de çok güzel artmış maşallah hayırlı olsun
Canım haftaya göre değil beta değerine göre kese için doktora git. 1500 civarında vajinal 3000 civarında karından kese gözükür. Benim de son adet tarihime göre 5+1 ken betam 414 çıkmıştı. Geç döllenme oldu çünkü. Senin de öyle olmuş değerin 2 günde 2 katı arttıysa içini ferah tut zaten ileriki usglerde son adet tarihini değiştirip bebeğin haftasını ona göre hesaplıyorlar. 1 hafta sonra gidersen keseyi görürsün inşallah
Canım haftaya göre değil beta değerine göre kese için doktora git. 1500 civarında vajinal 3000 civarında karından kese gözükür. Benim de son adet tarihime göre 5+1 ken betam 414 çıkmıştı. Geç döllenme oldu çünkü. Senin de öyle olmuş değerin 2 günde 2 katı arttıysa içini ferah tut zaten ileriki usglerde son adet tarihini değiştirip bebeğin haftasını ona göre hesaplıyorlar. 1 hafta sonra gidersen keseyi görürsün inşallah
Benim son adet tarihim 8 mayisti, 16 haziranda karından kese gorduk ama benim betam 10 haziranda 857 idi yani 6 gunde 2000 gecmistir muhtemelen ondan gorunduYani bilmiyorum bugün tekrar yaptırdım 858.3 geldi 3 günde güzel artmış dedi doktor son adet tarihimin ilk günü 11 mayıs böyle hesaplanıyor dediler 5 hafta 4 gün oluyo geç döllenmemi diye bende sordum bence değil dedi doktor ama
Ondan olmuştur büyük ihtimalle benim geç döllenme olduğu için böyle olduBenim son adet tarihim 8 mayisti, 16 haziranda karından kese gorduk ama benim betam 10 haziranda 857 idi yani 6 gunde 2000 gecmistir muhtemelen ondan gorundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?