Lütfen yardımcı olun kese ne zman görülür

gul324

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2025
16
2
1
26
5 hafta 4 günlük gebeyim 3 gün önce 213 çıktı beta bugün normal ultrason baktırdım kese göremedi doktor normalde internette 5.5-6 hafta arasında kese görülür diyodu bugün göremedi doktor başına böyle gelen varmı yoksa 6. Haftadamı gitmeliyim

Haftayla alakası yok normal gelişen gebelikte beta yüksekliğine göre kese görünür, beta şimdi 500civarindadir muhtemelen, bu beta kese için yeterli değil, 1500u geçince vajinal ultrasonda, 3000i geçince karından ultrasonla görünmeye başlar, tekrar betana baktır istersen yarın, uğraşmak istemezsen haftaya git kontrole görünür inşallah

Çok teşekkür ederimm içimi rahatlattınız vallahii doktorda çok açıklama yapmadı çok teşekkür ederim tekrardan

Betanız düşük daha benim 5+4 te beta 10 binlerdeydi kese ve bebek görünmüştü sizin geç döllenme olabilir

Canım haftaya göre değil beta değerine göre kese için doktora git. 1500 civarında vajinal 3000 civarında karından kese gözükür. Benim de son adet tarihime göre 5+1 ken betam 414 çıkmıştı. Geç döllenme oldu çünkü. Senin de öyle olmuş değerin 2 günde 2 katı arttıysa içini ferah tut zaten ileriki usglerde son adet tarihini değiştirip bebeğin haftasını ona göre hesaplıyorlar. 1 hafta sonra gidersen keseyi görürsün inşallah

5 haftaya göre beta biraz düşük geldi geç yumurtlama mı yaşadınız
Yani bilmiyorum bugün tekrar yaptırdım 858.3 geldi 3 günde güzel artmış dedi doktor son adet tarihimin ilk günü 11 mayıs böyle hesaplanıyor dediler 5 hafta 4 gün oluyo geç döllenmemi diye bende sordum bence değil dedi doktor ama

Önemli olan güzel artış sayılara takılmamak lazım ve sizin de çok güzel artmış maşallah hayırlı olsun

İnşallah öyle olur ya inşallah bir hafta sonra gittiğimde keseyi görebilirim korkuyor insan geçti önlemede sıkıntı olmuyor değil mi yani bebek sadece bir hafta falan geriden geliyor diğer şeylere göre

Benim son adet tarihim 8 mayisti, 16 haziranda karından kese gorduk ama benim betam 10 haziranda 857 idi yani 6 gunde 2000 gecmistir muhtemelen ondan gorundu

bende 5+5 te vajinal ultrason ile keseyi gördüm. Bugünde 6+6 da kalp atışını duyduk yine vajinal muayene ile. Karından baksanız diye söyledim doktora ama bu haftalarda vajinal bakmayı tercih ediyoruz hemde yumurtalıklarına bakıcam dedi. Vajinal muayene kadınlar arasında öcü gibi konuşuluyor ama korkulacak bir tarafı yok bence 2 kere yaptırdım hem daha net görünüyor her şey.

Benim de 17 haziranda kan testinde 1968 beta değerim çıktı bugün tekrar verdim henüz çıkmadı dr a bgn gittik usg ile kese göründü 8 cmlik. Son regl tarihim 12 mayıs nasıl ne ara hamile kaldım anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…