Lütfen yardımcı olun ne yapmaliyim

Merhaba ne dedi doktor Protestan diyer düşüğünde kullandım hemen kanamam olmuştu seninki sağlıklı mı şuan

Merhaba ne dedi doktor Protestan diyer düşüğünde kullandım hemen kanamam olmuştu seninki sağlıklı mı şuan
Perşembeye doktor var oda merkezde bulunan1saat otobüsle oda skınti yaradır diyede korkuyorum yerde doktor yok persembe gidecem bakalim

Merhaba son durumun ne oldu inşallah bebişi görmüşsündür benim ki yine düşükle sonuçlandı bu 4 oldu
Merhaba balım, 4. Düşük mü dedin, ben mi yanlış anladım

Evet canım şuan sağlıklı ilerliyoruz zaten progestandan sonra kesildi kanamam şuan iyiyiz şükür. Kanaman kırmızıya dönmediği takdirde ve pıhtılaşma olmadığı sürece sıkıntı olmaz canım ama ihmal etme mutlaka git

Merhaba son durumun ne oldu inşallah bebişi görmüşsündür benim ki yine düşükle sonuçlandı bu 4 oldu
Canım geçen hafta keseyi görmüştü doktorum cuma ya da pazartesiye gidicem ama gayet sağlıklı dedi gittiğimde kalp atışı dinlicez inşallah hadi ya canım çok geçmiş olsun genetik testleri yaptırdın mi sen ihmal etme bence yap 4 düşük normal değil çünkü

Yaptık genetik te yaptık kan pıhtılaşması olanı da yaptım ama yok yani doktorlar bir şeyin yok diyor

Onunda genetiğine bakıldı bir şey yok dendi
Anladım canım rahim filmi çekindinmi bazen rahim yolu kapalıyken de düşük olabiliyor diye duymuştum . Birde eşinde sende vitamin takviyeleri keçiboynuzu takviyeleri alın bence çok büyük yararı oluyor sperm ve yumurtlaik kalitesi için

Yaptık genetik te yaptık kan pıhtılaşması olanı da yaptım ama yok yani doktorlar bir şeyin yok diyor
Arkadaşımın da böyle oldu 3-4 kez. Tüp bebek deneyecekler. Sanırım kalitesiz sperm ve yumurtalar. Tüp bebekte en azından kaliteli olanlar seçilip döllendiriliyor. Rabbim yormadan bekletmeden kucağınızı doldursun inşaAllah

Takviyeler hakkında hiç bir fikrim yok nerden alabilirim acaba

Amin benim tüp bebek yaptırma gibi bir imkanım da yok rabbim yardımcımız olsun

Takviyeler hakkında hiç bir fikrim yok nerden alabilirim acaba
Eczaneden folik asit isteyebilir sin canım düzenli kullanırsan yumurtalıkların gelişmesine katkısı olur birde aktarlardan keçiboynuzu pekmezi alabilirsin eşin için o da akşamları kullanır sperm kalitesini artırıyor inşallah rabbim en kısa zamanda bebiş nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…