Lütfen yardımcı olun testime bakar mısınız

gkmr2341

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
488
159
18
30
IMG_20230101_175702.webp

Kizlar bişey görünüyor mu adetim üç gün geçti bir testim pozitif biri negatif çıktı. Bunuda alsam yaptm yorumunuz nedir

Bes ay oldu adetim son iki aydır gecikmeli gelmeye başladı bu ay ilk kez test yaptm biri pozitif biri negatif bide bu böyle olunca çok umutlandim bir an
Bazen test bozuk olabilir. Ve ayrıca 5 ay daha kısa bir süre. Vücudunun alışması lazım. İnşallah en kısa zamanda olur

Süre kısa ama ben çok düşünüp stres yapıyorum çok zorlu bı süreç rabbim kimsenj. kucağını bos bırakmaz insaallah
Amin inşallah canım. Bende çok stres yapıyorum. Eşimde ikimizde bir sorun yok ama olmuyor bu ay klomen+ovitrelle oldum adettimin üstünden 1 gün geçti korkuyorum test yapmaya normalde asla geçmez günü gününe olurum ama bir kaç gün iğneden gecikme oluyormuş cuma gününe kadar bekliyecem bende

Amin inşallah canım. Bende çok stres yapıyorum. Eşimde ikimizde bir sorun yok ama olmuyor bu ay klomen+ovitrelle oldum adettimin üstünden 1 gün geçti korkuyorum test yapmaya normalde asla geçmez günü gününe olurum ama bir kaç gün iğneden gecikme oluyormuş cuma gününe kadar bekliyecem bende
İnsaalalh güzel haberler alırsın canım yaş kac

Back
X