Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birsey görünmüyorEki Görüntüle 3185286
Kizlar bişey görünüyor mu adetim üç gün geçti bir testim pozitif biri negatif çıktı. Bunuda alsam yaptm yorumunuz nedir
Sağol canım ben hayalden bı kırmızılık gördüm gibi ama emin olamayimca sizlere danışmak istedimBirsey görünmüyor
Testi aparatindan çıkardığında t kısmı sol tarafta kalıyor orda bişey yok demiSilik çizgide yok
Hiç üzülme canım Allah tez zamanda nasip eder inşallah benim 17 aydir olmuyorSağol canım ben hayalden bı kırmızılık gördüm gibi ama emin olamayimca sizlere danışmak istedim
Yok canım inşallah en kısa zamanda olurTesti aparatindan çıkardığında t kısmı sol tarafta kalıyor orda bişey yok demi
Amin can hepimiz güzel haberler aliriz inşaallahYok canım inşallah en kısa zamanda olur
İlk deneme miAmin can hepimiz güzel haberler aliriz inşaallah
Bes ay oldu adetim son iki aydır gecikmeli gelmeye başladı bu ay ilk kez test yaptm biri pozitif biri negatif bide bu böyle olunca çok umutlandim bir anİlk deneme mi
Bazen test bozuk olabilir. Ve ayrıca 5 ay daha kısa bir süre. Vücudunun alışması lazım. İnşallah en kısa zamanda olurBes ay oldu adetim son iki aydır gecikmeli gelmeye başladı bu ay ilk kez test yaptm biri pozitif biri negatif bide bu böyle olunca çok umutlandim bir an
Süre kısa ama ben çok düşünüp stres yapıyorum çok zorlu bı süreç rabbim kimsenj. kucağını bos bırakmaz insaallahBazen test bozuk olabilir. Ve ayrıca 5 ay daha kısa bir süre. Vücudunun alışması lazım. İnşallah en kısa zamanda olur
Amin inşallah canım. Bende çok stres yapıyorum. Eşimde ikimizde bir sorun yok ama olmuyor bu ay klomen+ovitrelle oldum adettimin üstünden 1 gün geçti korkuyorum test yapmaya normalde asla geçmez günü gününe olurum ama bir kaç gün iğneden gecikme oluyormuş cuma gününe kadar bekliyecem bendeSüre kısa ama ben çok düşünüp stres yapıyorum çok zorlu bı süreç rabbim kimsenj. kucağını bos bırakmaz insaallah
İnsaalalh güzel haberler alırsın canım yaş kacAmin inşallah canım. Bende çok stres yapıyorum. Eşimde ikimizde bir sorun yok ama olmuyor bu ay klomen+ovitrelle oldum adettimin üstünden 1 gün geçti korkuyorum test yapmaya normalde asla geçmez günü gününe olurum ama bir kaç gün iğneden gecikme oluyormuş cuma gününe kadar bekliyecem bende
21 :)İnsaalalh güzel haberler alırsın canım yaş kac
Ya daha Cook gencsiniz olur inşaallah
İnşallah siz kaç yasindasinizYa daha Cook gencsiniz olur inşaallah
27İnşallah siz kaç yasindasiniz