- 4 Aralık 2020
- 202
- 53
- 48
- Konu Sahibi Cessika571
Aşılama oldum ama tutmadı adet oldum 1 tane yumurtam catlamamış, böyle olup sonradan çatlayan var mı lütfen yardımcı olun lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 56 mm oldu canım soğan kürüne başladım ve bir ilaç verdi doktorum diğer aya gitti. hiç korkma seninki o kadar büyük değil.Aşılama oldum ama tutmadı adet oldum 1 tane yumurtam catlamamış, böyle olup sonradan çatlayan var mı lütfen yardımcı olun lütfen.
Ne ilacı acaba doğum kontrol mu, yani bu ay çocuk denemesi yapma şansım yok muBenim 56 mm oldu canım soğan kürüne başladım ve bir ilaç verdi doktorum diğer aya gitti. hiç korkma seninki o kadar büyük değil.
Adet oldum ama atılmadı halaBenim 56 mm oldu canım soğan kürüne başladım ve bir ilaç verdi doktorum diğer aya gitti. hiç korkma seninki o kadar büyük değil.
Duphaston verdi canım. Kist olduğu ay çamurumsu geldi adetim ve o kadar göğüs ve kasık ağrım oldu ki.adet döngümün 16.günü duphastana başladım diğer adet de kistler gitmişti. Seninki küçük olduğu için ilaçsız bile gidebilir. Bir doktor çok büyük olduğu için doğum kontrol hapı verdi ama ben zaten gebelik istediğim için duphastonu kullandım bebek tutunsun diye de veriliyormuş. Stres yapma çoğu kadında oluyordur.Ne ilacı acaba doğum kontrol mu, yani bu ay çocuk denemesi yapma şansım yok mu
Çok teşekkür ederim canım, içimi bir nebze olsun rahatlattın. Zaten aşılama tutmadi diye moralim bozulmuştu ama yumurtanın catlamamasi daha cok stres yapti. Git gide erteleniyor diye düşündüm. İnşallah hayırlısı olurDuphaston verdi canım. Kist olduğu ay çamurumsu geldi adetim ve o kadar göğüs ve kasık ağrım oldu ki.adet döngümün 16.günü duphastana başladım diğer adet de kistler gitmişti. Seninki küçük olduğu için ilaçsız bile gidebilir. Bir doktor çok büyük olduğu için doğum kontrol hapı verdi ama ben zaten gebelik istediğim için duphastonu kullandım bebek tutunsun diye de veriliyormuş. Stres yapma çoğu kadında oluyordur.
Benim 30 değil de 25mm olmuş çatlamamıştı ama korkunç bi göğüs ağrısı yaşadım ağlamak falan gelmişti içimden..soğan kürü yaptım 11 gün sonra adet oldum çok yoğun değildi normaldi ama ağrım bitti pazartesi kontrole gidicem. Bu arada çatlamayan yumurtam olduğu ay adet olamadım lekelenme oldu sadece 3-4 gün meğer ondanmışÇok teşekkür ederim canım, içimi bir nebze olsun rahatlattın. Zaten aşılama tutmadi diye moralim bozulmuştu ama yumurtanın catlamamasi daha cok stres yapti. Git gide erteleniyor diye düşündüm. İnşallah hayırlısı olur
Ben adet oldum gittim ama yine de catlamamisBenim 30 değil de 25mm olmuş çatlamamıştı ama korkunç bi göğüs ağrısı yaşadım ağlamak falan gelmişti içimden..soğan kürü yaptım 11 gün sonra adet oldum çok yoğun değildi normaldi ama ağrım bitti pazartesi kontrole gidicem. Bu arada çatlamayan yumurtam olduğu ay adet olamadım lekelenme oldu sadece 3-4 gün meğer ondanmış
O zaman seninki kistleşmiş canım. Onlara basit kist diyolar 3 ay veriyo doktorlar o tarz durumlar için. 3 ay içinde adetle kendiliğinden gider gitmezse ilaç veriyorlarmış. Ama tabi sen yine de doktorundan ilaç vermesini iste. Bir de soğan kürü dokunmuyorsa sana yapmanı tavsiye ederim hormon değerlerin normalse.Ben adet oldum gittim ama yine de catlamamis
Gerçekten 3 ay mı sürüyor :/O zaman seninki kistleşmiş canım. Onlara basit kist diyolar 3 ay veriyo doktorlar o tarz durumlar için. 3 ay içinde adetle kendiliğinden gider gitmezse ilaç veriyorlarmış. Ama tabi sen yine de doktorundan ilaç vermesini iste. Bir de soğan kürü dokunmuyorsa sana yapmanı tavsiye ederim hormon değerlerin normalse.
Yok canım benim 1 ay da sürebilir 2 ay da mesela adet olmuşsun atamamışsın ya bi sonraki adetinle atarsın belki basit kist diyolar buna çok önemsemiyorlar yani kalıcı olmadığı sürece takip ediyorlar 3 ay içinde Yok olmazsa ilaçla falan gidiyo yaniGerçekten 3 ay mı sürüyor :/
Peki bu şekilde hamilelik gerckelesebilir mi. Bir sıkıntı oluşturur muYok canım benim 1 ay da sürebilir 2 ay da mesela adet olmuşsun atamamışsın ya bi sonraki adetinle atarsın belki basit kist diyolar buna çok önemsemiyorlar yani kalıcı olmadığı sürece takip ediyorlar 3 ay içinde Yok olmazsa ilaçla falan gidiyo yani
Şimdi şöyle tam emin olmamakla birlikte konuşuyorum yanlışım olursa düzeltin :) mantık olarak kendi yorumum adet olmaya devam ediyorsan o yumurta zaten çatlamamış basit kiste dönmüş ya diyelim zamanla küçülüp gidecek e adet olduğuna göre yumurtlaman devam ediyo demektir bu yumurtlaman devam ettiği sürece de hamilelik şansın var zatenPeki bu şekilde hamilelik gerckelesebilir mi. Bir sıkıntı oluşturur mu
İnşallah çok teşekkür ederimŞimdi şöyle tam emin olmamakla birlikte konuşuyorum yanlışım olursa düzeltin :) mantık olarak kendi yorumum adet olmaya devam ediyorsan o yumurta zaten çatlamamış basit kiste dönmüş ya diyelim zamanla küçülüp gidecek e adet olduğuna göre yumurtlaman devam ediyo demektir bu yumurtlaman devam ettiği sürece de hamilelik şansın var zaten![]()