Ovitrella iğne ve Gebelik

tekrdag5905

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
110
53
13
27
Herkese merhaba kızlar
Bir tüp bebek sürecinden geçtim ve kimyasal gebelik oluştu şuan süreci bıraktım.
Tam emin olmamakla birlikte 30 nisanda adet oldum 1 mayısta femara kullanmaya başladım ve 13ünde doktora gittim 3 yumurtam oluşmuştu 20 mm dedi 15.inde iğneyi vurdum dün akşam rahatsızlanmam sonucu hastaneye yattım ve beta bakıldı sonuç 4.70 çıkmış sizce hamilelik var mı ? İğnenin etkisi olabilir mi ? Kasıklarımda ağrı oluyor 🥹

Acil doktoru değer çok ortada fakat olmasa 0.5 çıkıyor seninki 5e yakın yükselme ihtimali yüksek 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi
Bel ve kasık ağrım oluyor ama bilemiyorum
hayır benim iğnenin ilk haftası 13 çıkmıştı ama iğneden 19 gün sonra regl oldum. sizin daha iğneden 9 gün gecmiş. yani düsebilir de çıkabilir de. iki ihtimal de aynı su an

Yaaa Allah analı babalı büyütsün 😘 Çok sevindim tedavi ile mi oldu 🤩
işte gecen yıl 15 nisanda çatlatma iğnesi oldum. 4 mayısta regl oldum. o ay sancım ve kanamam çok olunca doktorum bi ay ara verelim sonra yine çatlatma iğnesi deneyeceğiz dedi. 28 mayısta regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim 😂😂

işte gecen yıl 15 nisanda çatlatma iğnesi oldum. 4 mayısta regl oldum. o ay sancım ve kanamam çok olunca doktorum bi ay ara verelim sonra yine çatlatma iğnesi deneyeceğiz dedi. 28 mayısta regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim 😂😂
Ayyy ne kadar güzel 😂😂 İnşallah benimde pozitif gelir ya 😂😂

Back
X