• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen yardimci olun

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Selam arkadaslar. Sacma gelirse bu sorum kusura bakmayin. Kimseyle konusamiyorum. Aranizda 10 sene sevgililik doneminden sonra bir kac sene evli kalip severek bosanan varmi? Nasil basa ciktiniz? Sebep neydi? Dogrumu yapiyorum yanlismi bilmiyorum:(

Karşılıklı sevgi,saygı,tahammül, bitmemişse neden boşanılır ki?

Böyle birşey mi yaşadınız?

İçeriğini yazmazsanız nasıl yorum yapıcaz?

Genelde sanatçılardan böyle bir açıklama geliyor. '' birbirimizi yıpratmamak için ilişkimizi sevgi ve saygı çerçevesinde bitirme kararı aldık''
gerçek hayatta şöyle oluyor
"Allah belasını versin, sürünsün, 10 yılımı yedi, ahhhh ahhhh annem demişti ama ben dinlemedim" :işsiz:

Evet, kızkardeşimin öyle oldu. 10 yıl sevgililikten sonra 4 yıl evlilik ve ayrılık. Çocuk yoktu. İsteselerdi olurdu. Onlar evlilik kurumunu beceremediler. Hâlâ görüşürler, biz de hâlâ eski eşiyle görüşürüz. Ama evlilik olmadı işte onların.

Ben sadece okadar sene iliskiden sonra evlenip bosanan varmi ve neden bosandi diye sormak istedim. Uzun yazamiyorum elim kolum bile kalkmiyor neredeyse piskolojim cok bozuldu. Kisaca anlatabilirim tabi. Esim iyi oldugunda gercekten cok cok iyi biri ve iyi davranir tam istedigim gibi bir es. Ama eger parasi olmasin yada baska biseye sinirlensin, bizim evde huzursuzluk kapris baslad. Cok saygisiz davranir, kufur eder, bagirir cagirir. Yemek yemez surat asar, hayati cehennem eder resmen insana. Bunu bi cok kez yapti ve agzindada surekli bosanmak, blofmu yapiyor anlamiyorum ama ben artik biktim. Galiba busefer bosanacagim. Annemlere biraz anlattim. Babam ben boyle bir insanla evli kalamazdim sen iyi dayaniyorsun. Gel bizimle yasa birak onu hayatini maf etme. Gez toz parani biriktir tatile cik hayatini yasa dedi. Eski konuslarimda var cok yazdim buraya:( kafanizi yine sisiriyorum yani anliycaginiz kizlar kusura bakmayin:(

Evet, kızkardeşimin öyle oldu. 10 yıl sevgililikten sonra 4 yıl evlilik ve ayrılık. Çocuk yoktu. İsteselerdi olurdu. Onlar evlilik kurumunu beceremediler. Hâlâ görüşürler, biz de hâlâ eski eşiyle görüşürüz. Ama evlilik olmadı işte onların.
Biz kesin gorusmeyiz cunku kanli bicakli gibi kavgalar ettik bi cok kez. Bu son kez olanda aynen oyle oldu. Bende artik dayanamiyorum cunku. Kufur ediyor agzi kufurden durmuyoe, aileme bile arkalarindan. Boyle olunca ben bazen onun dedigi kufurleri ayni sekilde kendisine diyor oldum resmen

Ben sadece okadar sene iliskiden sonra evlenip bosanan varmi ve neden bosandi diye sormak istedim. Uzun yazamiyorum elim kolum bile kalkmiyor neredeyse piskolojim cok bozuldu. Kisaca anlatabilirim tabi. Esim iyi oldugunda gercekten cok cok iyi biri ve iyi davranir tam istedigim gibi bir es. Ama eger parasi olmasin yada baska biseye sinirlensin, bizim evde huzursuzluk kapris baslad. Cok saygisiz davranir, kufur eder, bagirir cagirir. Yemek yemez surat asar, hayati cehennem eder resmen insana. Bunu bi cok kez yapti ve agzindada surekli bosanmak, blofmu yapiyor anlamiyorum ama ben artik biktim. Galiba busefer bosanacagim. Annemlere biraz anlattim. Babam ben boyle bir insanla evli kalamazdim sen iyi dayaniyorsun. Gel bizimle yasa birak onu hayatini maf etme. Gez toz parani biriktir tatile cik hayatini yasa dedi. Eski konuslarimda var cok yazdim buraya:KK43: kafanizi yine sisiriyorum yani anliycaginiz kizlar kusura bakmayin:KK43:

Eski konularınıza göz attım başından beri olmamışlık, aklın köşesinde hep
boşanma ama bir türlü ayrılamama durumu.

Bana çok yakın durumdasınız.

Ama beni sizden şanssız yapan bir konu var ki benim annem boşan
hayatını yaşa, gez toz demeyecek. Diğer evlatlarının mutsuzluğunun yanına
beni de koyup kahrolacak. Ona bunu yaşatmamak adına olmamış bu evliliği oldurma çabam sürüyor..

Sizden şanslı yanım ise istemiyorum seni gibi lafları duyan ben değilim hatta sık sık söyleyenim :S
Tabi kendimce bunca üzüntü artık kaldıramadığım için dilime böyle vuruyor.
Eşim bıraksaydı çoktan bitmiştik açıkçası ve belki de daha iyi olurdu böylesi..

Eşinizden hoşlanmadığım şu kısmı belirtmek zorundayım.
Borcu yapan kendisi ama üzerine almak istemiyor.
Amacı sizin üzerinize yıkmak gibi geldi bana.

Bu arada vaktinde aynı b.ku benim eşim de yedi.
Benden yetemediği yerde mecburi destek aldı.
Ama şuan üzerimde tek kuruş borç bırakmadı kendi çalışıp ödüyor.
Normal olan da budur.

Eğer hala borç yapıyorsa ne yapın edin borçları üzerinizden atıp yol verin.
Paşa bey bir de utanmadan istemiyorum bitti artık diyen de oymuş.
Sizin lüksünüz ne bu evlilikte merak ettim?

Back
X