Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar moda galiba...İçeriğini yazmazsanız nasıl yorum yapıcaz?
Ben yemek yaptım güzel olmadı ya neden?Bu aralar moda galiba...
Konuyu parça parça, cımbızla çeke çeke alıyoruz konu sahibelerinden...
![]()
Biz kesin gorusmeyiz cunku kanli bicakli gibi kavgalar ettik bi cok kez. Bu son kez olanda aynen oyle oldu. Bende artik dayanamiyorum cunku. Kufur ediyor agzi kufurden durmuyoe, aileme bile arkalarindan. Boyle olunca ben bazen onun dedigi kufurleri ayni sekilde kendisine diyor oldum resmenEvet, kızkardeşimin öyle oldu. 10 yıl sevgililikten sonra 4 yıl evlilik ve ayrılık. Çocuk yoktu. İsteselerdi olurdu. Onlar evlilik kurumunu beceremediler. Hâlâ görüşürler, biz de hâlâ eski eşiyle görüşürüz. Ama evlilik olmadı işte onların.
Ben sadece okadar sene iliskiden sonra evlenip bosanan varmi ve neden bosandi diye sormak istedim. Uzun yazamiyorum elim kolum bile kalkmiyor neredeyse piskolojim cok bozuldu. Kisaca anlatabilirim tabi. Esim iyi oldugunda gercekten cok cok iyi biri ve iyi davranir tam istedigim gibi bir es. Ama eger parasi olmasin yada baska biseye sinirlensin, bizim evde huzursuzluk kapris baslad. Cok saygisiz davranir, kufur eder, bagirir cagirir. Yemek yemez surat asar, hayati cehennem eder resmen insana. Bunu bi cok kez yapti ve agzindada surekli bosanmak, blofmu yapiyor anlamiyorum ama ben artik biktim. Galiba busefer bosanacagim. Annemlere biraz anlattim. Babam ben boyle bir insanla evli kalamazdim sen iyi dayaniyorsun. Gel bizimle yasa birak onu hayatini maf etme. Gez toz parani biriktir tatile cik hayatini yasa dedi. Eski konuslarimda var cok yazdim burayakafanizi yine sisiriyorum yani anliycaginiz kizlar kusura bakmayin
![]()