Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sildirsem de bir kere koyduk ya o sebepten dolayı olur mu bir seyKafayı yemek uzereysen sildir nur ismini.
Bısey olmaz dedik dıger konuda etki etmediyse suan yapacak bisey yok.
Bilmem nasılsa ne desem bos olacak. Bılmem dıyım.Sildirsem de bir kere koyduk ya o sebepten dolayı olur mu bir sey
Kimliği cıktı bilmiyorum sildirsek içim rahat eder miNur ve Nurgül farklı isimler. Keza siz kötü bir dua ettiiniz diye kabul olacak diye bir şey yok. Konunuzu hatırlıyorum. Kafaya takmayın bu kadar. Takacaksanız da değiştirme şansınız varsa değiştirin ismini.
Kızım için endişelenmem dert değil miHayatta ne dertler var...
Destek almaya baslıcam zaten sadece nur ismi koyarak nurgul koymuş oluyor muyum cok korkuyorum gerçektenkonu sahibi bir şey olmaz, ama bu yazılanlar size fayda etmeyecek. o yüzden gidip bir iyilik yapın, ya bir kız çocuğunun okul masraflarını karşılayın ya da manevi başka bir yardım. başka türlü endişeleriniz bitmeyecek gibi. bu tip tekrarlayan panik ve endişeleriniz beyninizin içinde bir türlü susmuyorsa obsesif kompulsif bozukluk da yaşıyor olabilirsiniz bu tarz cezalandırılma düşünceleri çok olur, eğer aşamıyorsanız destek alın lütfen.
Destek almaya baslıcam zatenİstikamet acil psikiyatri kliniği...
En acilinden mümkünse. Çocuğa yazık.Destek almaya baslıcam zaten
Kızım için aglıyorum zaten bu kadar elimde dglEn acilinden mümkünse. Çocuğa yazık.
Ama Nur nurgulun içinde geciyor o yüzden bu kadar kotuyum lütfen bana yardımcı olun lütfenKonuyu anlamak icin eski konulara baktimyani bir sey olmaz ayni isim degil ama neden esinize oyle bir laf ettiniz ki ne kadar sacma hic hos olmamis. Buyuk laflar etmeyin bundan sonra bence dusuncesi bile sizi uzmuz gordunuz mu
![]()
Asla tabiki ama 3 harfi aynıTabi ki hayır anlam, harf ne açıdan bakarsanız bakın bambaşka.
Bir daha da büyük konuşurken 10 değil 100 kere düşünün.
Nur Nurgül olmaz da bence sildir ya Eylül nur ne Allahaşkına?Herkese merhaba gecen gun konu açmıştım kızımın adı Eylül Nur. Nur Nurgul demek olur mu? Nur Nurgul ün içinde gectiği için?? Gerçekten benim için cok onemli artık kafayı yemek üzereyimMune dini bir sey olarak yazmadım lütfen yardımcı olun bana..
Lale isminden de Ela ismi çıkıyor mesela.Asla tabiki ama 3 harfi aynı