Lütfen yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden çocuk sadece eşinin mi ? Sildirene kadar geçmicek sende biliyosun boşuna uğraşıyosun. Sildir artık cinnet mi geçirirsin sinir krizi mi geçirirsin.
Bir kere yazdırdık bşy olur mu yine diye de dusunurum heralde bilmiyorum gerçekten 😢

Neden çocuk sadece eşinin mi ? Sildirene kadar geçmicek sende biliyosun boşuna uğraşıyosun. Sildir artık cinnet mi geçirirsin sinir krizi mi geçirirsin.
E iyi de başta kabul etmiş, etmeyecekti. Ortak karar verilmiş bu isme. Muhtemelen daha çok yeni de bir olay. Adam da çocuk oyuncağı mı der haklı olarak ki sildirme sebebi de saçma.

Konu sahibi ne desek ikna olmayacaksın sanırım. Psikolojik destek al hemen.

Normal bir sey demiş olsaydım tmm da cok kotu bşy dediğim için kızımla ilgili cok korkuyorum
madem oyle buyuk laf ettınız o zaman ıcınde nur gecen ısım de koymamalıydınız lafınızı gerı alacaktınız madem nıye oyle evladınız ustunden buyuk yemın ettınız ?
boyle yemın ettım sonra da bu oldu ıcıme sınmıyor ne yapsak dıye ısı bılene sorun aramızda dıyanetden bırılerının oldugunu sanmam burda ne soylesek ıcınız rahat etmeyecek

E iyi de başta kabul etmiş, etmeyecekti. Muhtemelen daha çok yeni de bir olay. Adam da çocuk oyuncağı mı der haklı olarak ki sildirme sebebi de saçma.

Yani saçma veya değil , İnsanların fikirleri değişebilir , Çok basit bişey için kimseyi ikna etmeye gerek yok , çocuk oyuncağı olacak bir şey yok bana göre.insanların fikirleri değişebilir. Devlet yönetimi değil sonuçta. Abartacak bişey yok.

E iyi de başta kabul etmiş, etmeyecekti. Ortak karar verilmiş bu isme. Muhtemelen daha çok yeni de bir olay. Adam da çocuk oyuncağı mı der haklı olarak ki sildirme sebebi de saçma.

Konu sahibi ne desek ikna olmayacaksın sanırım. Psikolojik destek al hemen.
Evet kabul ettim ve takabilceğimi hiç dusunmedim

madem oyle buyuk laf ettınız o zaman ıcınde nur gecen ısım de koymamalıydınız lafınızı gerı alacaktınız madem nıye oyle evladınız ustunden buyuk yemın ettınız ?
boyle yemın ettım sonra da bu oldu ıcıme sınmıyor ne yapsak dıye ısı bılene sorun aramızda dıyanetden bırılerının oldugunu sanmam burda ne soylesek ıcınız rahat etmeyecek
Dini olarak değil nurla nurgül aynı mı sadece saglıklı dusunemediğim için size soruyorum

Normal bir sey demiş olsaydım tmm da cok kotu bşy dediğim için kızımla ilgili cok korkuyorum

Ya şimdi konu dini tarafa gitmesin diye çok bir şey demek istemiyorum ama Allah tövbeleri kabul edendir. Affedicidir. Et tövbeni yap kefaretini otur. Ne istiyorsunuz ki başka? Ağzınızdan çıkan sözün olduğu güne geri dönemeyeceğinize göre Allah’a inancınız varsa Müslüman iseniz yani ona göre hareket edin. Başka bir dine mensupsanız ona göre hareket edin. Yani ne bileyim sizi rahatlatacak felsefik bir şey varsa onu yapın, profesyonel olarak destek almak isterseniz onu alın işte her ne ise. KK’da yazarak rahata eremeyeceğiniz kesin. Ne desek siz acaba diye takılı kalacaksınız çok net.

Abla Allah aşkına kızının ismini değiştir sen de kurtul biz de kurtulalım. Yani o kadar saçma ki düşündüğün şey :işsiz:
Gerçekten saglıklı dusunebilsem yazıp sizlere sormazdım iyi olmak istiyorum

Yav ablacım nur diye ayrı bir isim var nurgül diye ayrı bir isim var ikisi birbirinin yerine olsa iki ayrı isim olmazdı. Bir şey olmaz , bir şey olmaz ,bir şey olmaz böyle şeylere bu kadar takıyorsanız çenenizi tutun vara yoğa beddua-yemin vs. etmeyin bir daha

Dini olarak değil nurla nurgül aynı mı sadece saglıklı dusunemediğim için size soruyorum
bırı nurlu gul dıgerı sadece nur
bır ben vardır bende benden ıcerı gıbı bırsey aynı sayılır

Evet bebeğim dogalı 36 gun kotuyum elimde dgl
Cidden böyle yalpalayacağınıza karar verin. Bence içinizin rahat etmesi adına nur ismini sildirin. Zaten kullanmayacak. Eylül gayet yeterli ve güzel. Söylediğiniz kötü söz için de tövbe edin unutun gitsin ders olsun size. Anlamı ne kötü isimler var savaş, ateş vs. Onlara bile bişey olmuyor. Siz kötü söz söylediniz diye Nur isminden bir zarar gelmez:)

Yani saçma veya değil , İnsanların fikirleri değişebilir , Çok basit bişey için kimseyi ikna etmeye gerek yok , çocuk oyuncağı olacak bir şey yok bana göre.insanların fikirleri değişebilir. Devlet yönetimi değil sonuçta. Abartacak bişey yok.
15 gün önce konan ismin değişmesi..
15 günde bir daha güzelini buldukça değiştirelim o zaman isimleri. O kadar kolay işlemiyor sistem zaten.
Bildiğim kadarıyla isim değişikliğinde ikna edilmesi gerekiyor yetkililerin, geçerli sebep sunulmalı. Ne diyecekler mahkemede falan sebep olarak, beddua sebebiyle mi?

Bakın konu isim falan değil. Siz feci halde takıntılı ve endişelisiniz.
Bu konu olmazsa başka konu olur.
Psikiyatra gidin size kaygı bozukluğu teşhisi konulmazsa çok şaşıracağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X