- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
Neden çocuk sadece eşinin mi ? Sildirene kadar geçmicek sende biliyosun boşuna uğraşıyosun. Sildir artık cinnet mi geçirirsin sinir krizi mi geçirirsin.Eşim asla kabul etmez artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden çocuk sadece eşinin mi ? Sildirene kadar geçmicek sende biliyosun boşuna uğraşıyosun. Sildir artık cinnet mi geçirirsin sinir krizi mi geçirirsin.Eşim asla kabul etmez artık
Normal bir sey demiş olsaydım tmm da cok kotu bşy dediğim için kızımla ilgili cok korkuyorumYedin bitirdin kendini ya. Olmaz bir şey. Aaaaa!
Çok ilginçsiniz ciddenKimliği cıktı bilmiyorum sildirsek içim rahat eder mi
Bir kere yazdırdık bşy olur mu yine diye de dusunurum heralde bilmiyorum gerçektenNeden çocuk sadece eşinin mi ? Sildirene kadar geçmicek sende biliyosun boşuna uğraşıyosun. Sildir artık cinnet mi geçirirsin sinir krizi mi geçirirsin.
Evet bebeğim dogalı 36 gun kotuyum elimde dglÇok ilginçsiniz cidden
E iyi de başta kabul etmiş, etmeyecekti. Ortak karar verilmiş bu isme. Muhtemelen daha çok yeni de bir olay. Adam da çocuk oyuncağı mı der haklı olarak ki sildirme sebebi de saçma.Neden çocuk sadece eşinin mi ? Sildirene kadar geçmicek sende biliyosun boşuna uğraşıyosun. Sildir artık cinnet mi geçirirsin sinir krizi mi geçirirsin.
madem oyle buyuk laf ettınız o zaman ıcınde nur gecen ısım de koymamalıydınız lafınızı gerı alacaktınız madem nıye oyle evladınız ustunden buyuk yemın ettınız ?Normal bir sey demiş olsaydım tmm da cok kotu bşy dediğim için kızımla ilgili cok korkuyorum
E iyi de başta kabul etmiş, etmeyecekti. Muhtemelen daha çok yeni de bir olay. Adam da çocuk oyuncağı mı der haklı olarak ki sildirme sebebi de saçma.
Evet kabul ettim ve takabilceğimi hiç dusunmedimE iyi de başta kabul etmiş, etmeyecekti. Ortak karar verilmiş bu isme. Muhtemelen daha çok yeni de bir olay. Adam da çocuk oyuncağı mı der haklı olarak ki sildirme sebebi de saçma.
Konu sahibi ne desek ikna olmayacaksın sanırım. Psikolojik destek al hemen.
Sildim o kısmı önemli değil.Nasıl yani isimleri karıstırmıssınız anlamadım
Dini olarak değil nurla nurgül aynı mı sadece saglıklı dusunemediğim için size soruyorummadem oyle buyuk laf ettınız o zaman ıcınde nur gecen ısım de koymamalıydınız lafınızı gerı alacaktınız madem nıye oyle evladınız ustunden buyuk yemın ettınız ?
boyle yemın ettım sonra da bu oldu ıcıme sınmıyor ne yapsak dıye ısı bılene sorun aramızda dıyanetden bırılerının oldugunu sanmam burda ne soylesek ıcınız rahat etmeyecek
Normal bir sey demiş olsaydım tmm da cok kotu bşy dediğim için kızımla ilgili cok korkuyorum
Gerçekten saglıklı dusunebilsem yazıp sizlere sormazdım iyi olmak istiyorumAbla Allah aşkına kızının ismini değiştir sen de kurtul biz de kurtulalım. Yani o kadar saçma ki düşündüğün şey![]()
bırı nurlu gul dıgerı sadece nurDini olarak değil nurla nurgül aynı mı sadece saglıklı dusunemediğim için size soruyorum
Cidden böyle yalpalayacağınıza karar verin. Bence içinizin rahat etmesi adına nur ismini sildirin. Zaten kullanmayacak. Eylül gayet yeterli ve güzel. Söylediğiniz kötü söz için de tövbe edin unutun gitsin ders olsun size. Anlamı ne kötü isimler var savaş, ateş vs. Onlara bile bişey olmuyor. Siz kötü söz söylediniz diye Nur isminden bir zarar gelmez:)Evet bebeğim dogalı 36 gun kotuyum elimde dgl
15 gün önce konan ismin değişmesi..Yani saçma veya değil , İnsanların fikirleri değişebilir , Çok basit bişey için kimseyi ikna etmeye gerek yok , çocuk oyuncağı olacak bir şey yok bana göre.insanların fikirleri değişebilir. Devlet yönetimi değil sonuçta. Abartacak bişey yok.