• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun

Türkiyede o uygulama var ya kadin icin. Butona bassaniz polise mi hemen konumunuz gidiyor felan. Onu indirin telefonunuza. Elini sürdügü anda basin yardim gelsin evden uzaklastirin pisligi..siddet oldugu yerde benim icin is bitmistir. Kurtulmanin yollarini arayin.
Haklısınız kurtulmam lazım çünkü çok yoruldum çok

Ne siz nede cocuklariniz tehdit ve siddet olan bir ortami hak etmiyorsunuz. Dedigim gibi o uygulamayi muhakkak indirin. Evde iki yavrunuzda var Allah korusun.
Çok teşekkür ederim dövme işi başta şaka olarak başlıyor ama sonunda canımı bile bile acıtıyor. Sanki sırf şaka süsü versin diye böyle yapıyor

Çok teşekkür ederim dövme işi başta şaka olarak başlıyor ama sonunda canımı bile bile acıtıyor. Sanki sırf şaka süsü versin diye böyle yapıyor

Inanin saka degil o pasif agresiflik. Sonrada disa vuruyor sadece. Gercekten yasadiklarinizi okurken üzüldüm. Iki bebeginizle belki yorucu, ama en mutlu zamanlarinizi yasamaniz gerekirken bunlari yasamaniz gercekten üzücü

Nasıl yani özür dileme yok bı de seni yine ağlayayım mi yine doveyim mi diyor bı de
Orda bile döverim seni demiyor da döveyim mi seni diye soruyor ki sen tercih ettin dövülmeyi sen istedin diye senin bilinçaltına oynuyor
Tabi ki boşan bu adamdan zaten bilgisayar başında çok vakit geçiriyorsa çıkar kokusu yakında
Çalışıyor musun buarada

Inanin saka degil o pasif agresiflik. Sonrada disa vuruyor sadece. Gercekten yasadiklarinizi okurken üzüldüm. Iki bebeginizle belki yorucu, ama en mutlu zamanlarinizi yasamaniz gerekirken bunlari yasamaniz gercekten üzücü
İçimi okuyorsunuz, bebekler beni çok yoruyor zaten bide üzerine o adam böyle davranınca gerçek anlamda sabrım tükeniyor çocuklar ağladığı zaman dayanamıyorum odayı falan terk ediyorum, o kadar tükendim. Bebeklerim en büyük şansımız ama o kaybedince anlayacak değerlerini

Nasıl yani özür dileme yok bı de seni yine ağlayayım mi yine doveyim mi diyor bı de
Orda bile döverim seni demiyor da döveyim mi seni diye soruyor ki sen tercih ettin dövülmeyi sen istedin diye senin bilinçaltına oynuyor
Tabi ki boşan bu adamdan zaten bilgisayar başında çok vakit geçiriyorsa çıkar kokusu yakında
Çalışıyor musun buarada
Haklısınız, çalışmıyorum Ama okumaya çalışıyorum

Haklısınız, çalışmıyorum Ama okumaya çalışıyorum
Okuluna çok iyi asıl o zaman biz kadınlar için en önemli şey kendi ayakları üzerinde durabilmek
Umarım ailen de seni sevgiyle kucaklar da kolaylıkla atlatabilirsin bu günleri

Okuluna çok iyi asıl o zaman biz kadınlar için en önemli şey kendi ayakları üzerinde durabilmek
Umarım ailen de seni sevgiyle kucaklar da kolaylıkla atlatabilirsin bu günleri
İnşallah tek dileğim bebeklerimi mutlu mesut büyütmek

Back
X