LÜTFEN yardımcı olun !!!

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
31
1 yıl 4 aylık evliyim . 2 Aydır çocuk istiyoruz düzenli ilişki de yaşıyoruz . Adetlerim her zaman düzenlidir 28 günde bir . Ancak ilk defa bu ay adetim 4 gün gecikti tam hamileyim diye heveslendim ama adet oldum .çok üzücü . İlk defa gecikme yaşadım . Aranızda bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun..

44. Gün oldu hala adet olmadım sadece 28. Gün lekelenme yaşadım

olabilir herkes ılla kı bı havadan sudan etkılenıp stress yapıp gec adet olabılır :)hastalık demek degıl yanı korkma. sımdı cocuk dusundugunuz ıcın oldu mu hamıle kaldım mı stresı bıle yaparsın :) cok buyuk etken stres zaten :) eger gıdersen dr a hormon tahlılı falan yaptır. sımdı ugrasıp ugrasıp zaman kaybetme varsa bısı dıye dıyorum :) dırek aa sorun yokmus dıye degerlendırmelere baslarsın :)( kafan da rahat olur :)

Ya sorun için değilde ama insan bekliyor işte bi arkadaşım da vücut hamileliğe hazırlandığı için böyle oldu dedi

Canım rahat ol benimde genelde 26-28 döngüm hiç şaşmazdı. geçen ay 6 gün erken oldum hatta yerleşme kanaması mı vs dedim aa bi baktım adet oluyorum tarihte bir ilkti. Ama oluyor işte korunmasız ilişki yaşıyoruz vücut alışmaya çalışıyor sanırım. Hiç stres yapma

Evet olabilir normal bir durum canım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…