Lütfen yardımcı olun

Peki bildiginiz bir dua veya bitkisel bir çözümü varmı bı hamile olmak icin
Bir programda bu konu hakkında doktor şöyle söylemişti.
" çiftlerde hiç bir sorun yokken bebek sahibi olamıyorlar, yıllarca tedavi oluyorlar,,,, fakat ne zamanki umutlarını yitirip bu duruma alışrıklarında hamile kalıyorlar... Biz bunu açıklıyamıyoruz" demişti.... Bnm arkadaşım 9 sene tedavi gördü şimdi oğluşu var. Bir diğer arkadaşım 6 yıl sonra hamile kaldı. Bir diğeri 10 sene.... Bnce bu psikolojiden uzaklaşın. Olursa olur, olmazsa olamaz... Her kezin çocuğu olacak diye bir kaide yok. Stres sizi daha çok zor süreçlere sokar. Onca yetim, kimsesiz çocuk var. İnsanların evladı olduğu halde evlat ediniyorlar,,,, sizin için de neden olmasın.. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin🤲💐

Bir programda bu konu hakkında doktor şöyle söylemişti.
" çiftlerde hiç bir sorun yokken bebek sahibi olamıyorlar, yıllarca tedavi oluyorlar,,,, fakat ne zamanki umutlarını yitirip bu duruma alışrıklarında hamile kalıyorlar... Biz bunu açıklıyamıyoruz" demişti.... Bnm arkadaşım 9 sene tedavi gördü şimdi oğluşu var. Bir diğer arkadaşım 6 yıl sonra hamile kaldı. Bir diğeri 10 sene.... Bnce bu psikolojiden uzaklaşın. Olursa olur, olmazsa olamaz... Her kezin çocuğu olacak diye bir kaide yok. Stres sizi daha çok zor süreçlere sokar. Onca yetim, kimsesiz çocuk var. İnsanların evladı olduğu halde evlat ediniyorlar,,,, sizin için de neden olmasın.. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin🤲💐
Amin

nasıl engel değil? çoğu kadının hamile kalamama sebebi Pcos olması. önce onun tedavi edilmesi gerekiyor. pcoslu iken hamile kalmak imkânsiz değil fakat etkisi de yok değil . farklı doktorlardan da görüş alın . çocuğa engel değil demesi saçma geldi bana
Aynen oyle...Duzenli yumurtlamayı engelliyor diye biliyorum. Sorun yok diyor ama sorun var. Baska doktorlara da görünmeli.

Konya'da Seydişehir ilçesinde çöp poşetinde henüz kordon bağı bile kesilmemiş bir kız bebek bulunmuş şimdi nasıl bir dünyada yaşıyoruz ki rabbim değer bilmeyen insanlara veriyor onlar çöpe atıyorlar bana ben bebek için ne tedaviler yapıyorum olmuyor gercekten iyiden isyan edip Allah'ıma kusesim var neden ya neden yani o benim çocuğum olcak onu için nelerimi feda etmezdim ona nasıl bakardım isyan etmek istemiyorum diyorum Allah'ın vardır bir bildigi diye ama bu tarz haberlerinde görünce delleniyorum neden diye soruyorum kendimi bu dusuncelerden alamıyorum kızıyorum üzülüyorum ağlıyorum birde şunu ekleyim çocuk olması için bildiğiniz bişey varmı bitkisel dua ben baktım pek bişey bulamadım bu konuda yardımcı olur musunuz
Sizin nasibinizi yalnız Rabbim bilir.Neye kime ne iciin isyan edeceksiniz.İsyan edince istediğiniz olacak mı?Böyle isyan ederken istemediğiniz bir çocuğunuz olsa hayatı burnunuzdan getirse.Yapmayin lütfen .İçiniz nasıl yandığını biliyorum .Yapmanız gereken duaya sarılıp tedavilere devam etmek.Siz bir gül istiyorsunuz.Mevlam size kocaman buket versin

Back
X