• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun

mircanm

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
18
Merhaba arkadaşlar şuanda 14 haftalık hamileyim 11 haftalık gebelikte ultrasonda kemik yapısına göre yapılan cinsiyet tahmini doğru çıkar mı sizce

Merhaba arkadaşlar şuanda 14 haftalık hamileyim 11 haftalık gebelikte ultrasonda kemik yapısına göre yapılan cinsiyet tahmini doğru çıkar mı sizce
Merhaba onu ben de çok merak ediyorum ancak herkes çok fazla değiştiğini söylüyor detaylı ultrasona kadar tahminler doğru olmayabilirmiş

16 haftalikta kesin detayli ultrason kontrolünde belli oluyor.

Doğuma kadar kız deyip erkek çıkan bile oluyor o yüzden güvenmeyin.

Merhaba onu ben de çok merak ediyorum ancak herkes çok fazla değiştiğini söylüyor detaylı ultrasona kadar tahminler doğru olmayabilirmiş
Bakalım bekliyorum inşallah gönlümün istediği hayırlı bir şekilde nasip olur sizde dua edin lütfen 🤲🤲

3 aylık hamileyim

Son adet tarihim gün 16 eylül

Ondan itibaren sayarsak , 13 . Haftada oluyorum .

Yani sağlıklı olsun da .
fark etmez bana cinsiyeti.
Eşimle böyle düşünüyoruz .
Zaten ilk bebek bu daha. 😃👍🏻

Bakalım bekliyorum inşallah gönlümün istediği hayırlı bir şekilde nasip olur sizde dua edin lütfen 🤲🤲
Amin inşallah gönlünüzden geçen en sağlıklı şekilde sizinle olsun 🥰🥰 benim de ilk gebeliğim siz de bize çok dua edin lütfen 🙏🏻

Amin inşallah gönlünüzden geçen en sağlıklı şekilde sizinle olsun 🥰🥰 benim de ilk gebeliğim siz de bize çok dua edin lütfen 🙏🏻
Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun 🤲🤲

Back
X