Lütfen yardımcı olun

manyakkedi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
250
34
13
24
5+3 hamileyim geçen hafta keseyi gördüm ama bugün çok az derece de kahverengi akıntım oluyor bu normal mi daha önce iki kimyasalım var korkuyorum bu yüzden öğleden sonra doktora gidicem ama endişeliyim

5+3 hamileyim geçen hafta keseyi gördüm ama bugün çok az derece de kahverengi akıntım oluyor bu normal mi daha önce iki kimyasalım var korkuyorum bu yüzden öğleden sonra doktora gidicem ama endişeliyim
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 5+3te yerleşme olur mu ki bilemedim ama kahverengi ve az ise bence korkma stres yapma doktor sana en doğru bilgiyi verir

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 5+3te yerleşme olur mu ki bilemedim ama kahverengi ve az ise bence korkma stres yapma doktor sana en doğru bilgiyi verir
Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum ben 10 ay önce sezaryen doğum yaptım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 12 haziranda ve dün ve bugün test yaptım çok silik çizgiler var ama bugün kokusuz biraz yoğun kanamam var karnımda çok fazla ağrı yok sızlamalar var tek sorum yerleşme kanaması kimyasaldan ötürü vs bu şekilde olabilir mi kanamam şöyle koyu kırmızı renginde slime gibi çok çok minik iğne ucu kadar kan pıhtısı gibi şey gördüm ama çok minikti karınca kadar desem yeridir ve sıfır koku adet olmama da 2 3 gün vardı hamile olma şansım düştü mü sizce yada bu tarz yerleşme kanaması yaşamak normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…