• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardimci olun

sarma223

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar gecen hafta pazar gunu hani nasil desem vajinanin iki dudagi varya ustunde sanirim orami jiletlerken cok acmisjm ve kesmisim yara oldu dustan ciktim bi oturdum idrar yaptigim yer agriyor sonra ki gun orami yikamaya karar verdim nasil bir cahillik bilmiyorum ama dus jeliyle yikadim bildiginiz citeledim 2 gun sonra oramda yara gordum 2-3 tane sonra oramda yaralar olusmaya basladi boyle sarimsi yaralae hani internettende arastirdim heryerde genital herpes yaziyor ama bende su dolu kabarciklar olusmadi ve hani kume kume bile degil vajinamin ic dudaklarinin her yerinde var o jilet yarasinin etrafinda daha fazla var tualetimi yaparken cok zorlaniyorum birde daha once hic cinsel iliskiye girmedim yasim kucuk
Bide bunlar olmadan once ara ara bobreklerimjn lldugu yerler tutuluyodu nasil desem yani simdi dahada siddetlendi

tahriş etmişsindir jilet zaten tahriş ediyor duş jellerinin de içeriği hiç uygun değil orası için. herpes olamaz zaten cinsel ilişki olması lazım onun için. böbreklerini de üşütmüş olabilirsin veya taş kum da olabilir. sadece belinse kasların tutuluyor olabilir. tahriş için çok bir şey yapma temiz ve kuru tut sadece suyla yıka orayı böbreklerin için de ultrasonla baktırırsın

tahriş etmişsindir jilet zaten tahriş ediyor duş jellerinin de içeriği hiç uygun değil orası için. herpes olamaz zaten cinsel ilişki olması lazım onun için. böbreklerini de üşütmüş olabilirsin veya taş kum da olabilir. sadece belinse kasların tutuluyor olabilir. tahriş için çok bir şey yapma temiz ve kuru tut sadece suyla yıka orayı böbreklerin için de ultrasonla baktırırsın
Ya ben dogarken bobreklerimden sorunlu dogmusum acaba bu olanlar biseyi tetikledi mi aglauasim geliyor

Merhaba bu mesaji gorur musunuz bilmiyorum ama dun lenflerim sisti ve o dedigim yaralar cok beyazdi bugyn lenflerim kuculmus ve o beyazliklar yerini kirmiziliklara birakmis aksam atesim var gibi hissetmistim ama bi uyandim gercektwn yok bu manzarayla karsilastigim icin cok mutlu hissediyorum bir an once tahris ve yara enfeksiyomu icin kullanilan fucidin diye bir krem varmis onu alicam🙂🙂🙂🙂💗💗

Merhaba bu mesaji gorur musunuz bilmiyorum ama dun lenflerim sisti ve o dedigim yaralar cok beyazdi bugyn lenflerim kuculmus ve o beyazliklar yerini kirmiziliklara birakmis aksam atesim var gibi hissetmistim ama bi uyandim gercektwn yok bu manzarayla karsilastigim icin cok mutlu hissediyorum bir an once tahris ve yara enfeksiyomu icin kullanilan fucidin diye bir krem varmis onu alicam🙂🙂🙂🙂💗💗
Doktora gitmeden kafana göre ilaçlar kullanmamalısın .

Doktora gitmeden kafana göre ilaçlar kullanmamalısın .
Eger tekrarlarsa doktora gidicem😓 haklisiniz kullanmamaliyim ama chatgptye sormustum tahris icin yatistirici krem klrk onu onerdi

Eger tekrarlarsa doktora gidicem😓 haklisiniz kullanmamaliyim ama chatgptye sormustum tahris icin yatistirici krem klrk onu onerdi
Fucidin yerine bebeklerin hassas tenine bile kullanılabilen kremler var bepanthol sudocrem gibi ondan kullanın bari madem doktorsuz kullanacaksanız

Ya ben dogarken bobreklerimden sorunlu dogmusum acaba bu olanlar biseyi tetikledi mi aglauasim geliyor
tetiklemez ya dış bölge ya ama sen genital bölgene çok dikkat et sadece suyla yıka hep elini yıkamadan dokunma külotlarını uzun kısa aralıklarla değiştir önden arkaya doğru temizlik yap hep. taharet suyunun bile oraya gelmemesine dikkat et. ama orası enfeksiyon kapsa bile böbreklerine etki etmesi zor olur. bol su iç çişini tutma ki idrar yolların da temiz kalsın üzülme birş eyin yok bence yine de doktora görünebilirsin neyin vardı böbreklerinde tam olarak

iltihaplanmışlardır lenfler de iltihap vs olunca şişiyor. ne güzel iltihap kurumuş sevindim🥰 fucidin hafif iyi bir antibiyotik kullanabilirsin ama dikkat et iç bölgeye falan gitmesin hiç. onun yerine dedikleri gibi bepanthol daha iyi gelir.

aynı konuyu farklı farklı hesaplardan neden açıp duruyorsunuz?

Back
X