• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun

noree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
4.834
11
0
Kocaeli
Arkadaşlar ben tüp bebeğe başlamak istiyorum ama öğrenmek istediğim birşey var

eşimin de sürekli benimle hastaneye gelmesi gerekiyor mu,yoksa sadece sperm verme aşamasında gelmesi yeterli mi???

eşimin de sürekli benimle hastaneye gelmesi gerekiyor mu,yoksa sadece sperm verme aşamasında gelmesi yeterli mi???[/QUO

slm cnm sürekli gelmesine gerek yok yumurta toplanacağı gün sperm vermeye gelmesi yeterli
hayırlı olsun inşallah ilk denemende alırsın bebeğini kucağına:emir_bebek:

eşimin de sürekli benimle hastaneye gelmesi gerekiyor mu,yoksa sadece sperm verme aşamasında gelmesi yeterli mi???

eğer gerekli testler yapıldıysa spermiogram gibi eşinizi ilgilendiren, sadece yumurta toplama işlemi sırasında gelmesi yeterli. ama genelde hastaneler özellikle ön görüşmeye eşinizle gitmenizi istiyor. ve diğer aşamalarda eş sadece destek amaçlı geliyor..

eğer gerekli testler yapıldıysa spermiogram gibi eşinizi ilgilendiren, sadece yumurta toplama işlemi sırasında gelmesi yeterli. ama genelde hastaneler özellikle ön görüşmeye eşinizle gitmenizi istiyor. ve diğer aşamalarda eş sadece destek amaçlı geliyor..

7-8 ay önce spermiogram yapılmıştı eşime belki yenilemek isterler...

eşim pek tüp bebekten yana değil de onun için sordum..tek sperm için gelmesi yeterli ise bu benim için güzel haber...

çok sağol canım :13:

Back
X